ΕΙΝΑΙ 10.000 ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ!

 

Πήγε, λένε, αδιάβαστος. Άψαλτος. Άκλαφτος. Πέθανε, δηλαδή, ο φουκαράς χωρίς να υπάρχει άνθρωπος να πει δύο καλές κουβέντες για δαύτον. Χωρίς παπά. Χωρίς να τον λυπηθεί κάποιος, να κλάψει για πάρτη του.
Εγώ λέω το άλλο. Άμα πεθάνει κάποιος, πέθανε. Και πεθαμένος δεν νοιώθει η ψυχούλα του και η καρδούλα του, όταν θα 'ρθει η ώρα να τον νεκρολογήσουν. Πεθαμένος είναι, καμία αξία δεν έχει είτε τον καταραστούν, είτε αναγνωρίσουν πόσο καλό ανθρωπάκι ήτανε.

Στη ζωή τι θέλει ο άνθρωπος;. Όσο ζει να τα περνάει καλά. Αυτό έχει σημασία. Όσο κυκλοφορεί ζωντανός, όχι όταν τον έχουν πακετάρει μέσα στο χώμα.

Πόσα χρόνια θα ζήσει; Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πόσα χρόνια είναι ικανός για βαρβάτο σεξ. Να του 'ρχεται επιτόπου η στύση και να το ευχαριστιέται η άλλη με πέος πύρινο και πολύ μωβ.
Λέω για τη μωβάδα, διότι μετά από κάποια ηλικία, όσο μεγαλώνει ο άντρας το «κεφάλι» στο πέος χάνει το φυσικό του χρώμα. Τη μωβάδα του. Όσο περνάνε τα χρόνια, στον στον άντρα της τρίτης ηλικίας, όλο και λιγότερο αιματώνεται το όργανο. Όλο και όλο μικραίνει, βέβαια.

Αν π.χ. ένας την έχει 15 πόντους στα 45 του χρόνια, τότε θα του γίνει 14 στα 60, και στα 70 θα του έχει μείνει 13,5 πόντους σε στύση. Στα γεράματα και οι όρχεις «μαζεύονται», μικραίνουν κι αυτοί.

Στο θέμα μας. Δεν χρειάζεται να μας το πουν οι ειδικοί. Ο άντρας έχει γύρω στα 30 χρόνια δυνατότητες φυσιολογικές για πλήρη σεξουαλική δράση. Μετά τα 60 χρόνια επέρχεται η πτώση, η ραγδαία. Ρετάρει. Είναι ικανός για συνουσία και μετά τα 70, όμως όχι με την ίδια ζωτικότητα όπως στα 40 και τα 50.

Σύμφωνα με τον δικό μου υπολογισμό, τοποθετώ τη χρυσή περίοδο των 10.000 ημερών, αυτά τα 30 περίπου χρόνια, από τα 25 μέχρι τα 55. Από τα 25 διότι απ’ αυτή την ηλικία ο άντρας αρχίζει να εργάζεται, να έχει προσωπικά έσοδα, γίνεται ανεξάρτητος, τέλος πάντων αποκτά μια πρώτη επί της ουσίας επικοινωνία με το μυαλό του. Ο πιτσιρικάς των 18 και 20 χρόνων είναι μεν σφριγηλός σεξουαλικά, όμως ακόμα δεν γνωρίζει να διαχειριστεί σχέση γκομενική ή ερωτική, διότι του λείπει η στοιχειώδης ωριμότητα η οποία του επιτρέπει να εισπράξει την ηδονή από τις σεξουαλικές επαφές.

Έτσι που λες. Η ζωή προσφέρει στον άνδρα 10.000 περίπου ημέρες. Τόσες είναι οι ''χρυσές'' σεξουαλικές του ημέρες. Στη σούμα τόση είναι η περίοδος σε κάθε αρσενικό για να γράψει την προσωπική του ατζέντα στο σεξ. Μην παραπονιόμαστε. Προλαβαίνει ο καθένας σε τριάντα χρόνια να πάρει και να δώσει σύμφωνα με την κλάση του.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ