ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ''ΝΤΡΑΜΠΑ ΣΕΞ''

 

Πνιγμένη στο άγχος της καθημερινότητας της η 36χρονη προετοιμάζεται με βαρειά καρδιά για την ιστορική έξοδο. Με τον σύζυγό της να βρεθεί παρέα με δύο άλλα ζευγάρια, σε μονοκατοικία κάπου στην Εκάλη. Δεν θα τολμούσε ούτε να της περάσει από το μυαλό η ιδέα να κάνει ελεύθερο σεξ μ’ άλλον, μ’ άλλους άγνωστους, ενώ ο Σπύρος, ο σύζυγος της, σε διαφορετικό δωμάτιο θα έχει ξαπλώσει επίσης με γυναίκα την οποία για πρώτη φορά συναντά και συνοδεύεται από τον δικό της σύζυγο.

Τα τελευταία δύο χρόνια Σπύρος και Νατάσα δεν τα πάνε καθόλου καλά. Ο γάμος, τα παιδιά, αντί να τους φέρουν πιο κοντά, όλο και περισσότερο τους απομακρύνουν. Ψυχικά. Σεξουαλικά. Το μαγκανοπήγαδο της οικογενειακής φθοράς υπονομεύει σταθερά τη διαπροσωπική τους σχέση.

Ήταν ξεκάθαρος. Της το είπε ήρεμα, όχι εκτός εαυτού, όπως συνήθως εύκολα χάνει τον έλεγχο στα νεύρα του. Της μίλησε σχεδόν συντροφικά, φιλικά. ''Ή χωρίζουμε, ή δέχεσαι αυτό που σου ζητάω εδώ και καιρό. Αυτό που θαρρώ θα μας βοηθήσει. Η ζωή του τάδε συνάδελφου άλλαξε, βρήκε νόημα στο γάμο του από τότε που με την γυναίκα του αποφάσισαν να συμμετέχουν σε εξορμήσεις ομαδικού σεξ. Γιατί, λοιπόν, να μη δοκιμάσουμε κι εμείς! Τι έχουμε να χάσουμε, Νατάσα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, το πιθανότερο να κερδίσουμε''.

Αυτά της ξεκαθάρισε ο Σπύρος και το πρώτο που σκέφθηκε η Νατάσα ήταν ότι θα χάσει τον άνδρα της, αν αρνηθεί κάτι τόσο τολμηρό, αλλά και ''συνεταιρικό''. Φοβάται, από την άλλη, τι μπορεί να προκύψει στη ζωή της αν συμφωνήσει στην εξωφρενική πρόταση του Σπύρου.

Ήρθε η ώρα να ετοιμαστεί για την πιο επικίνδυνη έξοδο της ζωής της. Δεν ξέρει τι να φορέσει. Να ντυθεί σαν τσούλα; Όχι. Με ρούχο που να δίνει εικόνα συντηρητικής νοικοκυράς; Όχι. Έχει εμπιστοσύνη στην κορμάρα της. Μήπως, όμως, οι άλλες δύο γυναίκες που θα συναντήσει εμφανιστούν με τολμηρό ντύσιμο κι αυτή νοιώσει μειονεκτικά. Περισσότερο, βέβαια, την αναστατώνει το ότι θα βιώσει ''το άλλο''. Τον άντρα της στο κρεβάτι μ’ άλλην. Θα ζηλέψει; Εκείνος, αλήθεια, δεν θα ζηλέψει, όταν αυτή θα ‘ναι στην αγκαλιά αλλουνού; Όλα γυρίζουν μπερδεμένα στο κεφάλι της. Και είναι καλό, αν πείσει τον εαυτό της να μην την ανησυχεί όλη αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία πριν ακόμα την δοκιμάσει;

Βρήκαν τους άλλους τέσσερις στο σαλόνι, με το ποτό στο χέρι. Ολοφάνερο ότι τους περίμεναν. Δεν γνώριζε κανέναν η Νατάσα, βρισκόταν διαρκώς σε κατάσταση απόλυτου τρακ. Η αμηχανία της κράτησε μόλις λίγα λεπτά, μέχρι που οι δύο άνδρες της συντροφιάς την πήραν από τα χέρια, ο ένας από δεξιά, ο άλλος από αριστερά, λες κι ήταν φιλαράκι τους από τα παλιά. Βγήκαν έξω στο μεγάλο μπαλκόνι.

''Είσαστε ψιλοταραγμένη, δεν χρειάζεται…'' της ψιθύρισε ο ένας. Ο άλλος της πρόσφερε τσιγάρο. ''Δεν καπνίζω'' του είπε μάλλον άβολα. ''Το ''όχι'' τούτη τη νύχτα το έχουμε αφήσει στο σπίτι μας, είμαστε μόνο με το ''ναι'' όταν ένας της παρέας μας προτείνει κάτι…'' της είπε με χαμόγελο αινιγματικό.

Η Νατάσα ρίχνει κλεφτή ματιά στη τζαμόπορτα, βλέπει τον Σπύρο ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ο ένας άνδρας επιστρέφει στο σαλόνι, ο άλλος σβήνει το τσιγάρο χωρίς να τραβά τα μάτια του από επάνω της. Είναι στην ηλικία της περίπου, όχι περισσότερο από 40, πολύ φαλακρός, γυαλάκιας, λαμπερός, γοητευτικός, με αέρα golden boy των μπίζνες Την οδηγεί στην αυλή και από την είσοδο της κουζίνας σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Επιστρέφουν στο σπίτι τους καλά ξημερώματα. Σπύρος και Νατάσα αμίλητοι μέσα στο αυτοκίνητο, Ούτε λέξη. Ξαφνικά ο άντρας αλλάζει κατεύθυνση! Η γυναίκα πάλι δεν ανοίγει το στόμα της. Παρκάρει σε ξενοδοχείο της Ερυθραίας. Αρπάζει την Νατάσα και μετά από δύο λεπτά ξεκινάνε ένα σεξουαλικό όργιο, σίγουρα το καλύτερο σεξ της ζωής τους. Καμία σύγκριση με κάθε προηγούμενο δικό τους.
Νατάσα και Σπύρος σε άλλη σεξουαλική συνάντηση, μετά από δύο μέρες. Ένας Σπύρος αλλοιώτικος. Ζωηρός, ερωτικός.
Ερωτευμένος! Παθιασμένος με την Νατάσα του. Και καμία συζήτηση για ό,τι συνέβη στην Εκάλη.

Πέρασαν δέκα μέρες. Είναι μόνοι στο σπίτι, τα παιδιά στο σχολείο. Τον παίρνει στο στόμα της. Της λέει πως δεν θέλει να ξαναβρεθούν μ΄ άλλους. ''Αυτό σκεπτόμουν κι ‘γώ...'' του απαντάει ενθουσιασμένη η Νατάσα. ''Να μην ξαναπάμε στην Εκάλη, ούτε κάπου αλλού…''.

Η ανάμνηση, όμως, της Εκάλης, όπου η Νατάσα συνουσιάστηκε με τους άλλους δύο, μια σεξουαλική δράση με απρόβλεπτη σ' αυτήν ποικιλία, όλο και… ενοχλούσε τη σκέψη της. Από την άλλη, συνειδητοποιούσε πως... χαλάρωνε, ξενέρωνε η σχέση της με τον Σπύρο. Έπεφτε στο λούκι της συμβατικής έγγαμης ζωής.

Μια νύχτα η Νατάσα άπλωσε απειλητικά το χέρι της στο πέος του άντρα της και του ψιθύρισε στο αυτί ''Να το ξανακάνουμε, όπως στην Εκάλη, το θέλω…''. Ο Σπύρος πέταξε τα ρούχα του. Ήταν πάλι ολόθερμος εραστής. Όταν τελείωσαν της είπε ''Έχω μία πρόσκληση, πάλι μέσω του συνάδελφου, στο σπίτι του τάδε ηθοποιού. Θα είμαστε μόνο δυο ζευγάρια, εμείς και ο ηθοποιός με την γυναίκα του…''. Γεμάτη χαρά η Νατάσα όρμησε επάνω του και τον γέμισε φιλιά.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΝΑΙ 10.000 ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ!