ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ

 
Το ποιος είναι κάποιος σε σκέψη και συμπεριφορά αποκαλύπτεται τόσο από την επαφή του με το ποδόσφαιρο, όσο και με το πως διαχειρίζεται τη σχέση του με το σεξ. 

Ξεκάθαρα πράγματα. Δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος εκείνος που φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο, ακόμα κι’ αν η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Όταν, δηλαδή, του αρκεί και μόνο ότι η ομάδα του κέρδισε. Αυτό σημαίνει ότι ο τύπος δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο, δεν αποζητά το καλό γηπεδικό θέαμα. Έχεις να κάνεις με σαβουρογάμη. Μ' αυτόν που πάει με εύκολη γκόμενα, την φτηνιάρα, την όποια πατσαβούρα βρει και θα κάνει τη δουλειά στο μπαμ και κάτω.

Ποδοσφαιρόφιλος αληθινός είναι εκείνος όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Θαυμάζει το παιχνίδι ποιότητας. Όχι εκείνος ο δυστυχής που θα αισθανθεί τρισευτυχισμένος μόνο γιατί νίκησε η ομαδάρα του, ακόμα και με ποδόσφαιρο που δεν βλέπεται. Όχι, κύριε.

Γιατί γουστάρει κανείς μια συγκεκριμένη γυναίκα και θέλει να την κατακτήσει; Γιατί την φλερτάρει; Γιατί λαχταράει να βγει μαζί της. Ασφαλώς με απώτερο σκοπό να βρεθεί μαζί της στο κρεβάτι. Και να το φχαριστηθεί.

Αν, όμως, η κυρία είναι παγόβουνο; Ε, τότε, ο απαιτητικός εραστής δεν θα σκεφτεί ότι τα κατάφερε, ότι σκόραρε σεξουαλικά, μόνο και μόνο διότι ξάπλωσε μαζί της. Διότι η κυρία του... δόθηκε. Δεν το λέει αυτό ποτέ για την γυναίκα που ναι μεν βρίσκεται γυμνή στην αγκαλιά σου, αλλά μασάει τσίχλα. Μιλάει στο κινητό. Ξύνει τα νύχια της. Βλέπει τηλεόραση. Σκέπτεται κάποιον άλλον ενώ εκείνος έχει διεισδύσει μέσα της.

Συμπέρασμα. Στο ποδόσφαιρο για τον φίλαθλο, τον φίλο του παιχνιδιού, όχι τον οπαδό, και εννοώ τον χάλια οπαδό, δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Η νίκη, η ήττα. Όπως και να κάτσει η τράπουλα. Μετράει η αγωνιστική διαδικασία των 90 λεπτών. Η ποδοσφαιρική δράση από το πρώτο λεπτό μέχρι και τις καθυστερήσεις. Αν το παιχνίδι τον κερδίζει ως θεατή, τον ξεσηκώνει στο γήπεδο, τον πετάει όρθιο από την πολυθρόνα στο σπίτι μου. 
Έτσι και στη συνουσία! Αξίζει και έχει όλη τη χάρη της δημιουργίας όταν γίνει χορταστικό παιχνίδι, από τα προκαταρκτικά μέχρι και συνεχίζεται και μετά τον οργασμό.

Τι να την κάνεις, λοιπόν, την γυναίκα όταν είναι ανάξια, ανίκανη - πνευματικά και σωματικά - να χαρίσει σεξουαλική ικανοποίηση; Από την άλλη, δεν μετράει ο άνδρας που δεν εμπνέει σεξουαλικά την γυναίκα, δεν την απογειώνει ολοκληρωτική στη συνουσία.

 Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥ ΣΤΟ ΣΕΞ