ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ

 

Η σκέψη πήγε κατ' ευθείαν στον μπαγάσα τον Ερίκο τον όγδοο. Τον βασιλιά της Αγγλίας με τους έξι γάμους και την κόντρα του με τον Πάπα της Ρώμης, γιατί αυτός δεν ενέκρινε ένα διαζύγιο του Ρίκου. Στο ρόλο του Πάπα αν έγραφα σενάριο, θα έβλεπα τον Θανάση Βέγγο. Ή τον Άγγλο Ροουαν Άτκινσον.

 

Η θρησκεία δεν χάνει ούτε λέπι παρά την άθλια συμπεριφορά των αρχιερέων στους αιώνες.  Να έχουν τον πρώτο λόγο σε πολέμους και θηριωδίες, αλλά και να πουλάνε ηθική, μέχρι το σημείο να απαγορεύουν γάμο αυτοκρατόρων, όπως στην περίπτωση του Ριρίκου του γκομενιάρη.

 

Δεν ήρθα σε σωματική επαφή με την σύζυγο μου, άρα στην πραγματικότητα δεν υφίσταται γαμήλια ένωση και ως εκ τούτου δεν θα είμαι δίγαμος αν ξαναπαντρευτώ. Αυτά τα κωλομπαρίστικα κάπου το 1500 τόσο ισχυρίστηκε ο Ερίκος ο 8ος για να πείσει τον Πάπα. Και επειδή ο και γαμώ εκπρόσωπος του Θεού είπε ''Όχι, δεν θα παντρευτείς τη νέα σου ερωμένη'' ο βασιλιάς έγινε αρχηγός δικής του Εκκλησίας. Καθολικοί εσείς, Αγγλικανικοί εμείς από δω και πέρα. 

 

Και από τότε μέχρι σήμερα στη Βρετανία κατέστη παράνομος ο καθολικισμός και ο προτεσταντισμός και επισημοποιήθηκε ο αγγλικανισμός. Σήμερα, 2020.

 

- Κύριε πρόεδρε, να μου ακυρώσετε το γάμο μου, διότι ο σύζυγος έχει αδυναμία να με ικανοποιήσει σεξουαλικά. Δεν του σηκώνεται, κύριε πρόεδρε, και όσο είμαι παντρεμένη μαζί του, την βγάζω στη δίαιτα.

 

Αυτό ζήτησε η κυρία και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της. Πράγματι, όπως αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία, απ' όσα κατέθεσαν μάρτυρες, αλλά και την ομολογία του συζύγου, όσες προσπάθειες έκανε αυτός, το πιστόλι του ήταν άσφαιρο. Και δεν επιτυγχανόταν η πολυπόθητη διείσδυση. 

 

Ο σύζυγος είπε, αλλά δεν έπιασε η δικαιολογία του: ''Κύριε πρόεδρε, δεν είμαι ανίκανος. Μια χαρά τα πήγα όσες φορές πήγα με άλλη γυναίκα. Δεν τα κατάφερνα με την κυρία σύζυγο, διότι δεν με ερέθιζε, δεν με χάιδευε κι εγώ με μια παγοκολώνα  ήταν επόμενο να μην έχω στύση... ''. Μήπως έχει δίκαιο ο δυστυχής;

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ… ΜΑΛΑΚΩΣΕ