ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΑΤΙ

 

Με γυμνό στήθος κυκλοφορούσαν οι αρχαίες Μινωίτισσες. Το ίδιο και οι γυναίκες λαών πρωτόγονων. Οι γυναίκες δεν έκρυβαν τα μαστάρια, ελεύθερα τα άφηναν κι αυτά ήταν περήφανα, αγνά, άπείρακτα, αμεταχείριστα. Αν τα έβλεπε ο σημερινός άνδρας, σίγουρος θα ήταν πως δεν είχαν χουφτωθεί.

Στους αιώνες της πολιτισμένης δύσης πρώτα θεώρησε αμαρτία η γυμνότητα του μπούστου και μετά άρχισαν να φασκιώνουν τα βυζιά με κορσέδες, των οποίων η συνέχεια ήταν το σουτιέν. Αμαρτία και πονηράδα το γυναικείο στήθος ακριβώς διότι το λυγουρευόντουσαν οι άνδρες. Και, από την άλλη, οι γυναίκες ναι μεν το κάλυψαν, αλλά και το έβαλαν στη... βιτρίνα τους.
Σήμερα ο αρσενικός κάνει προσπάθεια να κρατήσει μακριά τη ματιά από το αυλάκι ανάμεσα στους δύο κώνους. Επειδή δεν θέλει να τον παρεξηγήσει η κυρία, μη τον περάσει για λυγούρη ερωτικώς, άλλο ότι εκείνη γουστάρει με χίλια το βλέμμα του, διότι κολακεύει το γυναικείο εγωισμό της. 
Γερμανός πανεπιστημιακός, μετά από πέντε χρονών μελέτη, έβγαλε το δικό του συμπέρασμα. Τη δική του επιστημονική αλήθεια. Γιατί το αρσενικό μάτι θέλει να χωθεί, αν είναι δυνατόν μέχρι τις ρώγες. Τέλος πάντων, τι είναι εκείνο που προκαλεί το ενδιαφέρον, την περιέργεια, την επιθυμία του άντρα στη θέα του γυναικείου στήθους. Να, η επιστημονική εξήγηση του Γερμανού ερευνητή;
- Επηρεάζεται θετικά η κυκλοφορία του αίματος, κι αυτό είναι ευεργετικό στη λειτουργία της καρδιάς. 
Άρα; Δεν είναι τόσο η πείνα η σεξουαλική - αν μεταφράζω σωστά το επιστημονικό ''εύρημα''(;) του Γερμανού -  που οι βύζοι αιχμαλωτίζουν την ανδρική όραση. Μιλάει η σοφία της πλάσης. Αυτή είναι που στέλνει τους οφθαλμούς επιτόπου στα φωτοβόλα νούφαρα της Αφροδίτης.

...Της ζουλούσε το στήθος και το κορίτσι ένοιωσε το δωμάτιο γύρω της να ταλαντεύεται… Την έφερε κάτω από το ντουζ, και το μάτι του δεν ξεκολλούσε από τις ρόδινες φράουλες των βυζιών της... Οι τραγανές ρώγες της είχαν γίνει σκληρές από τα χάδια του ζεστού νερού. Δύο μπάλες κατάλευκες με γαλάζιες φλεβίτσες...

Όσο κορυφώνεται ο σεξουαλικός ερεθισμός, το στήθος δεν μένει...ασυγκίνητο. Οι θηλές ορθώνονται, μεγαλώνουν μέχρι και ένα εκατοστό, ενώ το αίμα κατακλύζει τα στήθη και αυξάνει το μέγεθός τους μέχρι 25%. Αυτά δεν μας τα είπε ο ντόκτωρ. Πόσο, δηλαδή, ωφελεί τη λειτουργικότητα του γυναικείου σώματος η θέα του... πέους.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΗΘΟΣ... ΧΑΝΕΙ