ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ

 

Βλέπω την Μόνικα Μπελούτσι που συμπλήρωσε τα 52 της χρόνια και από σήμερα περπατάει στα 53. Θεέ μου, όποιος κι αν είσαι, διόλου μ' ενδιαφέρει ποιος είσαι και γιατί στους αιώνες κρύβεσαι, εγώ θαυμάζω την Μόνικα Μπελούτσι. Τι θεϊκό πλάσμα είναι αυτό! Συγνώμην, είναι η χοντρομαλακία εγώ, ο άνδρας, να λένε ότι ανήκω στο ίδιο ζωικό είδος με την κυρία Μόνικα.

Σ' όλα τα ζώα, τετράποδα είναι, ερπετά, πτηνά, το αρσενικό δεν το καταλαβαίνεις από το θηλυκό. Μοιάζει με άνδρα η Μόνικα Μπελούτσι; Ούτε εγώ, ο ομορφάντρας, ούτε ο κάθε ασχημάντρας, θα πεις ότι είναι του ιδίου φύλου με την κυρία που γεννήθηκε σα σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, το 1964.

Χωρίς πλάκα. Η Ιταλίδα που βαπτίσθηκε Monica Anna Maria Bellucci είναι αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στο πρώτο καλούπι, ας πούμε ότι ήταν εκείνο της Εύας. Έτσι την ήθελε να την φτιάξει. Με αυτές τις αναλογίες και στη σάρκα της το πυρ που δίνει φωτιά στον πειρασμό. Φωτιά και έκρηξη.

Η Ιστορία, η πορεία του ανθρώπινου γένους την τσαλαπάτησε την γυναίκα. Την παρέλαβε Μόνικα Μπελούτσι και την έκανε εργάτρια, πολεμίστρια, πουτάνα, βασίλισσα. Της έφαγε τη θηλυκότητα, την μπόλιασε με αφεντηλίκι. Χάθηκε η λεπτή μέση, η πλατειά λεκάνη, η απαλότητα στο δέρμα, η ανάπτυξη του στήθους.

Ό,τι προλάβει η Μόνικα μας. Σε λίγο μπαίνει στην κλιμακτήριο. Μήπως ήδη νοιώθει, όπως όλες της ηλικίας της, δυσκολία στη σεξουαλική επαφή, και πόνο. Επειδή στη συνουσία αργούν πλέον τα υγρά να βρέχουν το αιδοίο της. Είπαμε, της ηλικίας. Θα χαλαρώσουν και τα βυζιά της.

Τι να πρωτοκάνει το γυμναστήριο, οι κοιλιακοί και τα υδρόβια αερόμπικ, οι γιόγκες και οι πιλάτες. Και τα λαχανικά τα πολλά, τα βραστά φαγητά, το λάδι όχι στο μαγείρεμα, αλλά μετά πάνω στο φαγητό. Νερό πολύ, και κρέμες ενυδατικές, αντιηλιακές όταν βγει έξω κλπ., κλπ. Η ηλικία γράφει. Η κυρία πέρασε τα 50, τώρα τρέχουμε ό,τι προλάβουμε να ξεσκίσουμε.

Διαβάστε ακόμα:

Το καλούπι με το πυρ του πειρασμού