ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ, ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ!

 

Γράφει ο Στήβεν Αβραμίδης

Βαρύ όνομα το Θεοπεφτάτου. Δεν ξέρεις ποιόν να κατηγορήσεις. Τον Θεό που την πέταξε ή την ίδια που αποφάσισε να πέσει από την αγκαλιά Του. Δηλαδή δεν βγάζεις άκρη, ποιός πέταξε ποιόν. Όχι οτι μας νοιάζει κιόλας ποιός αποκήρυξε τον άλλον, αλλά επειδή αυτό το όνομα της κληροδοτήθηκε από προηγούμενες γενιές, λογικά η γυναίκα κουβαλάει ένα βάρος. Που την πάει σε μονοπάτια μίνιμουμ μανιοκατάθλιψης. Και άπιστος νάσαι, όλο κι έχεις κι ένα ερώτημα μην τυχόν και κάνεις λάθος.

Αλλά αυτό το λάθος, όλο και μπορείς και να το διορθώσεις – αν έχεις στοιχειώδες μυαλό – καθώς πορεύεσαι στην γη εν μέσω συζυγιών πλανητών κι ατύπων συνευρέσεων αστεροειδών. Υπάρχουν και σοβαροί επιστήμονες που κοιτάνε τα άστρα μέσω τηλεσκοπίων ή άλλοι , που σαν απόφοιτοι των ΤΕΙ, απλά ανακοινώνουνε ωροσκόπια. Ναι, έχουμε μια κοντρίτσα εδώ, αλλά δεν βαριέσαι. Αυτοί που κρατάνε τα τηλεσκόπια, το παίζουν ανώτεροι απόφοιτοι της σχολής της μαλακίας. Έχουν δει και πολύ star trek, και θεωρούν τον Σποκ καθηγητή τους. Οπότε γιατί να μην χλευάσουν και την Λίτσα Πατέρα;

Όλοι ρε παιδί μου έχουν δίκιο. Μέχρι και η Θεοπεφτάτου, για την οποίαν τολμώ να πω, οτι δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω τι έχει σπουδάσει. Διότι στο ψυχιατρείο, όταν σε κλείνουν, βεβαιώνω οτι τα πτυχία, αν υπάρχουν, δεν παίζουν κάποιο ρόλο. Όπως δεν παίζουν φυσικά και στην κανονική ζωή. Μην σε πιάσουν είναι όλο το μυστικό. Άμα κάποιοι έχουν ξεφύγει και σε ψηφίζουν και σε στέλνουν στα κοινοβούλια, ειλικρινά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το στοιχειώδες πάντα καταργείται από το καθολικό. Άμα δεν θες να δουλέψεις, πάντα την ανάπτυξη θα την περιμένεις από τους άλλους, που είναι προτιμότερο να είναι εξωγήινοι.

Οπότε η προσωπικότητα αυτή, που είναι σίγουρα κι αγάμητη βάσει εμφάνισης όσο κι αν προσπαθεί ο Δρίτσας να με πείσει κι αυτός οτι είναι φυσιολογικός με την γυναίκα του – ίδιου επιπέδου κατιμάς -, έκανε την δήλωση για την φορολόγηση στα τσιγάρα, στα ποτά και στους καφέδες, οτι δεν θα πλήξει τα χαμηλού βεληνεκούς σε εισόδημα νοικοκυριά. Μια δήλωση σοβαρότατη σαν αυτόν τον τίποτα που ηγείται του μπουλουκιού.

Φυσικά και δεν θα πλήξει αυτόν που δεν έχει φράγκο. Δεν έχεις λεφτά, κι άρα είναι λογικό να μην σε αφορούν τα μέτρα. Δεν καπνίζεις, δεν πίνεις, και δεν πας για καφέ. Μέχρις εδώ η βουλευτίνα, ήταν σωστή. Όπως είναι σωστή η πολιτική της φορολόγησης όλων αυτών – τρόπως του λέγειν – , αν ο κύριος Λάτσης τα κάνει όλα αυτά, οπότε πάμε να χτυπήσουμε τους έχοντες και κατέχοντες. Σε πείσμα των καιρών δηλαδή, ρε πούστη, έλα εδώ και πλήρωνε αντί να κάθεσαι μέσα στο σπίτι στην παλιά Ρουμανία. Κάνεις και τρία; Ίσα που σε γαμήσαμε. Κάνεις κάποια από αυτά; Τι είσαι ρε; Προύχοντας; Θα σου γαμήσω την Παναγία, όπου την βρω. Πάντως η Αγία Τριάδα, δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Το Θεοπεφτάτου λοιπόν μου θυμίζει, οτι είτε επειδή ή ίδια τιμωρήθηκε, είτε αυτοβούλως είτε με απόφαση άνωθεν, έχει κάποιον βαρύτατο κομπλεξισμό σε σχέση με τις απολαύσεις. Αυτό αν δεχτούμε οτι ο Σύριζα είναι αποτρεπτικός στις έξεις. Διότι αν δεχτούμε οτι δεν έχει τέτοιο θέμα, τότε αφού κανένα χαμηλού εισοδήματος νοικοκυριό δεν κάνει και τα τρία αλλά κάνει κάτι από όλα αυτά, τότε η μαλακισμένη που φυσικά ψηφίστηκε από κάτι άλλους επίσης μαλακισμένους, πάει να τα πάρει όχι από τον Λάτση που κάνει και τα τρία, αλλά θέλει να τα πάρει από τους μαλακισμένους που κάνουν μίνιμουμ το ένα από τα τρία. Φυσικά υποστηρίζοντας οτι για να βγάλεις λεφτά, λογικά έχεις παρακολουθήσει τις συνήθειες του λαού.

Άλλες αναλύσεις δεν χρειάζονται για όλους αυτούς τους απατεώνες, που προσποιούνται κάποια εκλεγμένη κυβέρνηση. Που είναι μεν, αλλά με δόλιο τρόπο δε. Διότι Θεοπεφτάτου είναι όλοι. Οι άθρησκοι της πλάκας αριστεροί σαν τον Σταθάκη με τα δυό μύρια καταθέσεις, που κάνουν συγκυβέρνηση με τον Καμμένο, που υποδέχεται με τιμές αρχηγού κράτους την εικόνα της Παναγίας της Σουμελά. Ηθοποιοί του χειρίστου είδους, που όμως είναι εκλεγμένοι. Από την χειρότερο λαό στην υδρόγειο. Που κι αυτός αυτά θέλει. Την προσωπική καταστροφή, το τράβηγμα όλων των υγειών δυνάμεων στην καφετέρια, και την κατσίκα του γείτονα.

Ο λαός που ήθελε να μοιάσει, όχι στον καραγκιόζη που είναι ο εθνικός του ήρωας, αλλά στον σουλτάνο. Χωρίς κόπο, να πηγαίνει παντού. Ο λαός, που βρώμισε τα πάντα, αλλά όταν έβγαινε έξω από τα σύνορα, μεταμορφωνόταν αμέσως μπροστά στην στοιχειώδη νοιμοκρατία. Ένας λαός φοβισμένος και κουραδόμαγκας, που τα πάντα τα έχει δείξει στο χτίσιμο όχι μόνο της πόλης, αλλά και των διατηρητέων περιοχών του. Ένας λαός που από πλάκα της θρησκείας λέγεται Ορθόδοξος, ενώ είναι κλασσικά διαμαρτυρόμενος. Όχι βέβαια εναντίον της θρησκείας, αλλά εναντίον του οτιδήποτε είναι παραγωγικό.

Αυτό που λέω, δικαιώνεται από κάποιον Δημαρά, που δήλωσε ευθυτενώς, οτι το νομοσχέδιο είναι ντροπή για την αριστερά αλλά πρέπει να ψηφιστεί. Άλλος που έπεσε από τον θεό της πολιτικής, που λέγεται αριστερά. Γιατί η μωρή κλώσσα κλαίγεται; Διότι κατάλαβε οτι δεν βγαίνουν οι ιδεοληψίες του και τα μοντέλα του, κι έγινε Θεοπεφτάτου. Αλλά παρότι έπεσε, να μην αγωνιστεί για όλους εκείνους τους τεμπέληδες που πάνε και πολιτικολογούν στις καφετέριες και τον βγάζουν στην βουλή ; Για ποιόν να αγωνιστεί; Είπαμε. Να μην έχει ο γείτονας κατσίκα, αλλά μόλις την φάμε κι αυτήν, έχει ο Θεός. Απλά ο συνειρμός είναι κακός διότι όταν κυνηγάς αυτούς που κάνουνε και τα τρία, απλά αυτοί θα έχουν και τις καφετέριες και σε λίγο απλά δεν θα μπαίνεις μέσα. Μέχρι να χαθεί ο πλούτος, ο φτωχός θα την πληρώσει. Χώρια που ο μη έχων καπνίζει και πίνει και πάει στην καφετέρια περισσότερο. Αλλά είναι ο Δημαράς αριστερός; ΗΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ.

Όπως κι η Θεοπεφτάτου. Έπεσε, δεν έπεσε, δεν το ψάχνει. Με αυτό το όνομα ξεκίνησε και ποιός ξέρει τι έχει γίνει πριν. Μια ευκαιρία να ξεπουληθεί στον διάολο έψαχνε, κι είπε μια παπαριά. Αυτή θα ξεπλύνει την ντροπή του ονόματος της τώρα; Αυτή έπεσε βάσει κληρονομιάς, ας πέσουν κι όλοι οι άλλοι. Εξ άλλου ποιοί την ψηφίζουν; Κάτι σαν αυτούς που στειλαμε στην Γιουροβίζιον. Ο Πολάκης κοντοκουρεμένος. Λογικά δεν τον θέλανε. Παπαρίζου γαμούσανε.

Βαρύ όνομα το Θεοπεφτάτου. Βαρειά η κληρονομιά της αριστεράς για όσους την έχουν στην καρδιά τους. Βαρειά αλητεία αυτά που γίνονται στο όνομα της αριστεράς, που πλέον εξαφανίστηκε σαν σχέδιο. Βαρειά αλητεία να καταλογίζονται όλα αυτά τα συμπλέγματα σε ανθρωπάκια που υποτίθεται είχανε αγώνες. Βαρειά αλητεία να μισήσουν όλοι την αριστερά στον βωμό κάποιας καρέκλας. Βαρύτερη αλητεία οτι φάνηκε οτι αυτή είναι η αριστερά, που δεν την θέλουν ούτε οι ίδιοι οι κανονικοί αριστεροί. Θεοπέσανε για τα οφίτσια και κατέστεψαν και τις γνήσιες πηγές της αντιπολίτευσης. Μέχρι και οι γνήσιοι τους φτύνουν, αυτοί που ναι πάνε στις καφετέριες να καπνίσουν ή να πιουν. Αυτοί που είναι αριστεροί και δεν καταλαβαίνουν από θεοπεφτάτους υπηρέτες του καπιταλισμού. Που δεν ήταν αριστεροί για μια θεσούλα στο δημόσιο, ούτε φυσικά πήραν τα βουνά για Εθνική αντίσταση με ανταλλάγματα. Και μας χαλάνε οι Θεοπεφτάτες, που μιλάνε επειδή τις ψηφίζουν λαμόγια. Κάντε ό,τι θέλετε, αλλά ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ σηκώθηκε στο blog του Στήβεν Αβραμίδη, το φως του φεγγαριού

Διαβάστε ακόμα:

Πλαστική τρέλα από πλαστική σέξυ μοντέλα