ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

 

Το γήπεδο είναι ο μέγας καημός του αεκτζή. Του ποτισμένου με αεκοσύνη, όχι του τυχαίου οπαδού που συμπτωματικά, ευκαιριακά έγινε αεκτζής.

Ο συνειδητός και σκεπτόμενος φίλος της ΑΕΚ σήμερα, το γράφω και το εννοώ , ζει και αναπνέει για το γήπεδο. Πότε η ομάδα θα αποκτήσει το δικό της. Και ένα μεγάλο και βαθύ χαμόγελο καρδιάς θα ανθίσει όταν, επιτέλους, ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του γηπέδου. Του γηπέδου της ΑΕΚ.

Αδιάφορο για τον αεκτζή που έχει τουλάχιστον 30 χρόνια συναισθηματικής σχέσης με την ομάδα, αν το γήπεδο γίνει στην Φιλαδέλφεια ή κάπου αλλού. Οπουδήποτε αλλού. Τον ενδιαφέρει η «εγκατάσταση»! Όχι αυτή η γυφτιά, να παίζει σε γήπεδο «ξένο», άσχετο με τη γέννηση και την Ιστορία της ΑΕΚ.

Η Φιλαδέλφεια, δεν το συζητάμε, είναι ταυτισμένη με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Λες «Φιλαδέλφεια» και η σκέψη πάει πρώτα στα τρία γράμματα, Α, Ε,Κ. Λες «ΑΕΚ» και η σκέψη πάει στην Νεα Φιλαδέλφεια, όχι στο Ψυχικό, το Χαλάνδρι και την Κηφισιά.

Γιατί, όμως, αφού το γήπεδο δεν θα γκρεμιστεί σήμερα, αλλά σήμερα θα ξανακτιστεί, να γίνει οπωσδήποτε στη Φιλαδέλφεια, που μόνον ίδια δεν είναι όπως πριν 50 και 80 χρόνια. Ας γίνει εκτός κατοικημένης περιοχής, αδιάφορο αυτό για τον αεκτζή που θέλει γήπεδο και ας μην πάρει πρωτάθλημα! Πρώτα γήπεδο και μετά όλα τα άλλα.

Δείχνουν στα παιδιά τους φωτογραφίες του γηπέδου της Φιλαδέλφειας στο YouTube. Έτσι προσπαθούν να κρατήσουν αεκτζήδες τα παιδιά τους. Και τους περιγράφουν εικόνες από το παρελθόν που βίωσαν οι γονείς.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ