ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ... ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

 

Απίστευτο! Τα διεθνή ΜΜΕ τα έβαλαν με τον λαό ποδοσφαιρικής ομάδας. Για έναν αριστερό αυτό είναι ο ορισμός του φασισμού. Ο λαός είναι υπεράνω κριτικής. Ο πολιτικός, όπως και ο κάθε δημόσιος λειτουργός οφείλει να σέβεται τη βούληση και τη γνώμη του λαού. Διαφορετικά είναι αντιδημοκράτης.

Οι οπαδοί της Ζενίτ με τον πιο έντονο τρόπο έδειξαν την αντίθεση τους στη μεταγραφή του πανάκριβου Βραζιλιάνου παικταρά Μάλκομ, από την Μπαρτσελώνα. Παραδοσιακοί οι ''φίλαθλοι'' της ομάδας της Πετρούπολης δεν έχουν συνηθίσει να φοράει τη φανέλα της μαύρος ποδοσφαιριστής. Αυτό δεν το έλαβε υπ' όψιν η διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία με 40 εκ. ευρώ απόκτησε τον 22χρονο και πλέον σκέπτεται να τον,,, μεταπωλήσει τον προσεχή Ιανουάριο.

Τι άλλο να γίνει; Να βάζουν τον μαύρο να παίζει και ο κόσμος να αποδοκιμάζει την ίδια την ομάδα του;

Κι έχεις τους ψευτοδημοκράτες να σαλιαρίζουν για τον ρατσισμό των οπαδών της Ζενίτ. Τα παιδιά το ξεκαθάρισαν και συμφωνώ μαζί τους, άλλο που εγώ δεν ενοχλούμαι να βλέπω μπάλα με νέγρους, μελαψούς, σκούρους, ερυθρόδερμους, κίτρινους, κοντούς, υψηλούς, δεξιοπόδαρους, αριστεροπόδαρους, κοντοπόδαρους, μακρυμάλληδες, καραφλούς. Με την ευκαιρία να πω τι είναι εκείνο που συχαίνομαι στο look ποδοσφαιριστή, Έλληνα ή ξένου, μαύρου ή άσπρου. Το πολύ τατουάζ.

Με λες ρατσιστή του τατουάζ; Στα τέτοια μου.

Στο θέμα μας. Είναι ηλιθιότητα να χαρακτηρίζεται ρατσισμός το πηγαίο συναίσθημα της αντιπάθειας που γεννάται σε κάποιον και έχει σχέση με την αισθητική του εικόνα του άλλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ