ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ...

 

Σκοτώθηκαν τόσοι, πόσοι;..., Τούρκοι στην ''επιχείρηση ειρήνης'' του Ερντογάν στη Βόρεια Συρία. Αυτοί οι σκοτωμένοι, πόσοι;... , θα ονομαστούν ήρωες. Και θα τιμώνται από την πατρίδα για την εθνική προσφορά στη μάνα πατρίδα. Ας μην έλαβαν μέρος σε καμιά μάχη. σε καμιά συμπλοκή με τον εχθρό. Ας μη βάρεσαν ούτε ντουφεκιά γιατί στο δρόμο για τα σύνορα με τη Συρία δεν είδαν να πετάει μπεκάτσα.

Ο λαός έχει ανάγκη από ήρωες. Δεν θα τον αφήσουν παραπονούμενο. Ορφανό από αγωνιστές, αντιστασιακούς, επαναστάτες, ρε, παιδί μου, από ήρωες.

Ήδη, ο Ερντογάν έκανε την παραγγελιά. Η πρώτη μαρμάρινη στήλη είναι έτοιμη με τα πρώτα ονόματα των πεσόντων στον πόλεμο της Συρίας. Όπως λέμε πόλεμο στην Κορέα, στο Βιετνάμ, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ.

Αφού σκοτώθηκαν Τούρκοι, είναι ήρωες. Δεν έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ούτε πήγαν από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Όπως ήρωες είναι κι αυτού που θα σκοτώσουν (σημερινούς) εχθρούς. Και κανένας επίσημος δεν θα τους ζητήσει συγγνώμην γιατί μετά οι (χθεσινοί) εχθροί έγιναν φίλοι και σύμμαχοι. Και γιατί να ζητήσουν συγγνώμην από τους πεθαμένους; Αν ήταν έτσι τότε το κράτος να ζητήσει πίσω τις συντάξεις κι όσα άλλα πονηρά έδωσε στους συγγενείς πρώτου βαθμού των... ηρώων. Τις σκοτώστρες του έθνους και τους σκοτωμένους.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ