ΤΟ «ΛΑΧΕΙΟ» ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Personal trainer. Τα λέει όλα αυτή η ιδιότητα. Ο προσωπικός γυμναστής. Αυτός και ο «μαθητής» του, η «μαθήτριά του», που μπορεί να είναι η Μαντόνα, ο Μπράντ Πητ, ένας πρωθυπουργός, ένας μεγιστάνας των μπίζνες. Κανείς δεν ξέρει τι τρέχει μεταξύ τους, στις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Και μέχρι που φθάνει η «συνεργασία» τους.

Πριν από πέντε χρόνια ξέσπασε το σκάνδαλο όταν έγιναν «γνωστές» οι άγνωστες ερωτικές σκηνές ανάμεσα στον τότε πρωθυπουργό της Αγγλίας Γκόρντον Μπράουν και την περιβόητη Μίλυ Ντόμπυ. Μία 42χρονη γυμνάστρια, ο ορισμός του αδίστακτου ατόμου, που σεξουαλικά τα έκανε όλα και με άνδρες και με γυναίκες πελάτισσές της.

Κατάξανθη, βλέμμα σκληρό και παγωμένο, χέρια στιβαρά με το ταλέντο να δίνει στην, στον πελάτη αυτό που πραγματικά επιδιώκει. Τη χαλάρωση. Να «φτιάχνει» τον πελάτη πριν ξεκινήσει την ημέρα του. Μιλάμε για πρόσωπα της εξουσίας και του χρήματος.

Η Ντόμπυ έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με μία γυμνάστρια και μετά το χωρισμό της τράβηξε το δικό της δρόμο, απελευθερώνοντας τα προσόντα της αλλά και τις ανομολόγητες επιθυμίες της.

Τελικά, ο Γκόρντον Μπράουν ήταν ένα θύμα της. Κάνανε ό, τι κάνανε, κι αυτή βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Το πράγμα αποκαλύφθηκε, όμως χωρίς να βγει στον αέρα κάποια κασέτα. Η ίδια δήλωσε: «Μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε ο πρωθυπουργός, στον οποίο φέρομαι όπως σ’ όλους τους πελάτες μου. Νομίζω ότι τον βοηθάω και είμαι ευχαριστημένη γι’ αυτό, που με το πρόγραμμά μου είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του».

Διαβάστε ακόμα:

Είμαι gay και ζητάω την ψήφο σας