ΣΥΡΟΣ - ΠΑΤΜΟΣ, ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΔΡΟΜΟΣ

 

Δεν έχει κοπάσει ο καταρράκτης με τις αποκαλύψεις, όλο πιο φρέσκες, για τις γκομενοδουλειές του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ. Εδώ σε θέλω. Ποια εξήγηση δίνεις στο φαινόμενο, σε ρωτάω. Γιατί, δηλαδή, τα μήντια τα δίνουν όλα από την κλειδαρότρυπα για να μπανίσουν τις πολύ αυστηρά προσωπικές στιγμές του Φρανσουά;

Ασφαλώς για να ικανοποιήσουν την περιέργεια του κόσμου. Αυτό θέλει να μάθει το πόπολο. Τι κάνει ο επώνυμος στην κρεββατοκάμαρα, όχι στην τουαλέτα. Φτιάχνεται αν του δώσεις λεπτομέρειες στο σεξ, όχι στην αφόδευση, φυσική πράξη κι αυτή, αλλά συχαμερή.

Η Γκαγιέ, λέει, παραθέριζε για χρόνια στην Πάτμο και με αφορμή τη μυστική σχέση με τον Ωλάντ, κλήθηκαν οι κάτοικοι του νησιού να την περιγράψουν. Ηταν πολύ φιλική, φιλόξενη και καλή οικοδέσποινα! Σιγά, μη σας έφτιαξε και στιφάδο, ρε! Πάμε παρακάτω. Συχνά με τον πρώην σύζυγό της ενοικίαζαν μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού για τις βόλτες τους. Τι μας λέτε; Μωρέ μπράβο!

Έτσι γεννήθηκε ο άνθρωπος. Να λατρεύει το μπανιστήρι. Όχι απλά να μπαίνει, να μαθαίνει οτιδήποτε πιπεράτο και γαργαλιστικό από την προσωπική ζωή του άλλου, αλλά να τον παίρνει μάτι στο σεξ. Η καλύτερή του. Και η χειρώτερή του, εκεί που αισθάνεται αηδία, αποστροφή, είναι όταν ο άλλος πληρώνει το χοντρό γραμμάτιο στην λεκάνη της τουαλέτας.

Ο δε, Ωλάντ την ίδια εποχή την έβρισκε στη Σύρο (στη φωτό με την Τριαρβελέρ, αλλά το βλέμμα αλλού). Είχε κολεγιά με ένα συμπατριώτη του αξιωματούχο που αγόρασε σπίτι στο νησί. Στην ίδια γειτονιά είχαν τα καλύβια τους, από τη μια ο Γιάννος Παπαντωνίου και από την άλλη ο Γιάννης Στουρνάρας. Το τρίγωνο του διαβόλου, όμως μην ξεφύγουμε. Ομιλούμε για την κλειδαρότρυπα. Ο ένας στη Σύρο, η άλλη στην Πάτμο. Ενα μπανιστήρι δρόμος.

Είσαι άνδρας, λοιπόν. Με το που δεις λίγο από τη χαράδρα ανάμεσα στα μπαλκόνια της γυναίκας το μάτι πέφτει ακαριαία στο στήθος της, χωρίς να χρειαστεί να στείλεις την κατάλληλη εντολή στον εγκέφαλο. Το ίδιο και η γυναίκα. Αν φουσκώνει το εργαλείο του άνδρα στο παντελόνι η γυναίκα κάνει προσπάθεια να μη σημαδεύσει το «σημείο» με το βλέμμα της.

Διαβάστε ακόμα:

Αδυναμία στις σαραντάρες έχει ο Ωλάντ