Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΑ

 

Μου το είπε εκδότης περιοδικού. Αν δεν βάλω εξώφυλλο την Μενεγάκη, χάνω φύλλα. Κάτι, λοιπόν, πρέπει να βρω, μια αφορμή, για να δικαιολογήσω την φωτογραφία της στο εξώφυλλο.

Μιλάμε ότι αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια. Το ‘χουν παραξευτυλίσει, βέβαια, τα περιοδικά, τα site, οι τηλεοπτικές εκπομπές οι κουτσομπολίστικες. Λέω, για την κυρία Ελένη Μενεγάκη. Ακόμα και για ένα ανύπαρκτο γεγονός, π.χ. ότι βγήκε για καφέ, ότι πήγε κομμωτήριο, ότι άλλαξε κινητό, για ένα σωρό χαζά πράγματα, θα αφιερώσουν χώρο και χρόνο περί της κυρίας.

Πού οφείλεται αυτό; Γιατί, δηλαδή, να πουλάει τρελλά το κορίτσι, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αν με ρωτήσεις, θα σου πω δεν ξέρω. Ξέρω, όμως, ότι δεν οφείλεται στο ότι είναι τηλεπαρουσιάστρια, ότι για πολλά χρόνια ήταν πρώτη πρωινατζού, το ότι είναι τόσο χρησιμοποιούμενη από τα media της παραλίας.

Ούτε, νομίζω, το γκελ που κάνει στον κόσμο η κυρία Μενεγάκη είναι επειδή είναι όμορφη. Τι λέω. Το ‘χω ξαναπει, πριν πολλά χρόνια. Η Μενεγάκη είναι μέσα στα πέντε πιο όμορφα πρόσωπα των Ελληνίδων τα τελευταία 30 χρόνια.

Μιλάμε για πρόσωπα, όχι για μυαλό. Σ’ αυτό δεν παίζει. Επίπεδο κομμώτριας, που πήγε σχολείο μέχρι την τρίτη δημοτικού. Η θεά της κοτσάνας η κυρία Μενεγάκη.

Έλα! Πολλά είπες.

Διαβάστε ακόμα:

Η Κατερίνα Στικούδη στο χορό της κοιλιάς