ΒΑΡΑΩ, ΒΑΡΑΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ

 

Λέει ο Λιάγκας κάτι σε βάρος π.χ. του Σεργουλόπουλου. Τι θες να κάνει ο άνθρωπος. Εκπομπή έχει, όσο της  πλάκας κι αν είναι το ακροατήριο των πρωινάδικων, θα πει την κουβέντα με σκοπό να προκαλέσει.

Αυτό ήταν. Θα την πάρει την ατάκα του Λιάγκα η Μελέτη και θα πει τα δικά της. Ντροπή του Λιάγκα, δεν μιλάνε έτσι. Πήρες χαμπάρι το έργο;

Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '70, κυκλοφορούσε μια εβδομαδιαία εφημερίδα με πολύ μικρή κυκλοφορία, τα “Παναθηναϊκά Νέα”, μάλιστα σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Διευθυντής της εφημερίδας ήταν ένας ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που δούλευε στην “Αθλητική Ηχώ”, που κατά βάσιν απευθυνόταν στους βάζελους. Η άλλη αθλητική εφημερίδα, δεν υπήρχε τρίτη, ήταν το “Φως” για τους γάβρους.

Τι έκανε, λοιπόν, ο δικός σου στα “Παναθηναϊκά Νέα”; Αντιπολίτευση στον εαυτό του. Δηλαδή; Έγραφε με ψευδώνυμο και καυτηρίαζε αυτά που ήδη είχαν δημοσιευτεί στην “Αθλητική Ηχώ” με την υπογραφή του. Πήρες πρέφα; Τα “Παναθηναϊκά Νέα” για να πουλήσουν βαζελοφροσύνη κτυπούσαν από αριστερά την “Αθλητική Ηχώ”, δήθεν ότι δεν γνωρίζει πως θα υπερασπίζεται το συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Μάλλον, σε μαλάκες απευθυνόμαστε. Έτσι και οι πρωινατζήδες. Θάβει π.χ. κάποιον ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και ένα ανύπαρκτο, ένα άνευ σημασίας γεγονός το αναδεικνύουν επιτόπου οι άλλοι εκπομπάρχες στην κόντρα με τον Κωστόπουλο.

Μήπως η δουλειά είναι σικέ; Στημένο ματς. Πού να ξέρεις. Εγώ θα βαρέσω αυτόν κι εσύ βάρα εμένα επειδή βάρεσα τον άλλον και μετά εγώ θα βαρέσω εσένα.

Από μαλακία, πάντως, δεν βαράνε.

Διαβάστε ακόμα:

Νταβατζήδες αφεντικά, τσάτσοι δημοσιογράφοι