ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ

 

Μη γράψει κάτι ο αποδυτηριάκιας, σφαίρα γίνεται σουξέ το έργο και προκαλεί αντιδράσεις, αναταράξεις. Χώρο να 'χω να κορνιζάρω ό, τι μου στέλνουν, όπως κάποιες δηλώσεις του κ. Γιώργου Κυβέλου περί δισκογραφίας γενικώς και ακαδημαϊκώς, αλλά και χειρουργικώς.

Ποιος Κυβέλος; Ο διευθυντής της δισκογραφικής Heaven που του έκανα την τιμή να ασχοληθώ για πάρτη του, σα συντρόφου της αοιδού Μελίνας Ασλανίδου, του reality Voice κλπ. Λοιπόν.

Πάντα σε δράση ο Κυβέλος, πότε με αστέρια του τραγουδιού, πότε σύμβουλος της ΕΡΤ, πότε με δισκογραφικές εταιρείες, έβρισκε το χρόνο ως πολυπράγμων και με βαρειά λόγια να θίγει τι τρέχει και γιατί στο χώρο. Να, τι είχε αιτιολογήσει στο “Βήμα” για την πτώση των πωλήσεων των cd: “Εύκολο είναι να λέμε ότι φταίνε τα πειρατικά CD ή, οι τιμές. Η αλήθεια, πίσω απ' αυτά, είναι ότι οι ίδιες οι εταιρείες, σε μια προσπάθεια τους να πουλήσουν δημιούργησαν την κρίση”. Και πρόσθεσε ακόμα: “Το γλίστρημα στο εύκολο σουξέ, η χωρίς έλεγχο χρήση καλλιτεχνών και τραγουδιών στην τηλεόραση, η ισοπέδωση όλων των καλλιτεχνών σε επίπεδο επικοινωνιακού χειρισμού οδήγησαν στη σημερινή ζοφερή κατάσταση”.

Φοβερά πράγματα. Και σήμερα ο ίδιος κ. Κυβέλος ψάχνει σουξέ για τον Ρέμο και την Πάολα. Άστο αυτό. Μη ξεφύγουμε. Το τελευταίο κτύπημα, λοιπόν, κατά τον Γιώργο Κυβέλο το έδωσε στη δισκογραφία η τηλεόραση με τα reality και τα talent show διότι, όπως ισχυρίστηκε, η τηλεόραση “αφαίρεσε κάθε είδος μυθοπλασίας και όλοι νομίζουν ότι ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης είναι σαν τον Πρόδρομο του Big Brother ή, τον Νότη του Fame Story. Το τραγούδι, το προϊόν της δισκογραφίας, έπεσε σε ανυποληψία”.

Για μια στιγμή. Αν ο Πρόδρομος στο Big Brother δεν τραγουδούσε “Τι σου 'κανα και πίνεις”, την σύντροφο του Κυβέλου, την κυρία Μελίνα Ασλανίδου δεν θα την ήξερε ψυχή. Και αφού η τηλεόραση με τέτοιες παραγωγές, όπως το Voice, που είναι η επιτομή του reality-talent show, υπονόμευσε τη δισκογραφία, γιατί ο Κυβέλος έσπρωξε στη σύνθεση του εν λόγω προγράμματος του αντένα τους Ρέμο, Ασλανίδου;

Μην τρελλαθούμε. Μην μου πεις κανείς ότι το Voice υπηρετεί τα ταλέντα, τη μουσική κι όχι ότι παίζει για να καλύπτει τηλεοπτικό χρόνο.

Ο Κυβέλος κάποτε συνεργαζότανε με τον Νταλάρα και σήμερα τρέχει και δεν φθάνει πίσω από την Πάολα (φωτό). Γιατί; Για να προσθέσει μυθοπλασία, που χρειάζεται ο χώρος, όπως λέει. Αχαχούχα.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου στο Voice