ΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

Σ' ενδιαφέρει να γράψεις τις ηλικίες των τηλεπαρουσιαστών, με ρώτησε μια φίλη. Πόσο χρονών είναι ο καθένας, η καθεμιά, δηλαδή; Ακριβώς αυτό. Μπα, και θαρρείς ότι έχει πλάκα το σκηνικό; Δεν ξέρω αν το διασκεδάσει ο κόσμος, όμως σίγουρα θα αρέσει στις ίδιες τις τηλεπερσόνες να γίνει γνωστή η ηλικία τους.

Μπα, και γιατί; Επειδή θα προκαλέσουν το θαυμασμό των τηλεθεατών, ας πούμε η Ναταλία Γερμανού, σίγουρα θα πει ο άλλος “Μπράβο, το κορίτσι, που πλησίασε τόσο κοντά τα 50 και είναι ακόμα λαμπερή και ελκυστική”.

Ξεκίνα, λοιπόν, άμα είναι έτσι, είπα στη φίλη μου κι αυτή άρχισε αφρενάριστη από τον αντένα. Μεγαλύτερος όλων ο 62χρονος Παπαδάκης και σειρά παίρνουν ο Περρής, 57, και 55 ο Θέμος Αναστασιάδης.

Ο συμμαθητής της Μενεγάκη Γιώργος Λιάγκας πάτησε τα 44, ενώ ο Αντώνης Κανάκης πέρασε τα 48. Στα 33 η Φαίη Σκορδά, 52 το δελτίο Ειδήσεων, η Μαρία Χούκλη, οι δύο Καρντάσιανς Μαρία Μπεκατώρου και Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι 40 και 41, αντίστοιχα.

Μικρούλες τα δυο κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη, 26 η Δούκισσα Νομικού και 24 η Λάουρα Νάργες. Έπιασε τα 40 η Κατερίνα Καραβάτου. Στο μέγκα. Πενήντα plus η πρωινή ζώνη, 56 Γιώργος Οικονομέας, 52 Δημήτρης Καμπουράκης. Και τους δύο ρίχνει στα χρόνια ο 60χρονος Πέτρος Κωστόπουλος.

Στην ενημέρωση. Γιάννης Πρετεντέρης 60, Παύλος Τσίμας 61, Όλγα Τρέμη 63. Το πολυμηχάνημα Ζέτα Μακρυπούλια που θα παρουσιάζει το Just the two of us είναι 35 χρονών.

Στον Alpha. Η Κατερίνα Καινούργιου, παρουσιάστρια να την πεις;, μόλις 28 χρονών πιπίνι. Οι άλλοι δύο στο “Δέστε τους” είναι συνομίληκοι, στα  37 Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη.

Στα 44 η Ελένη Μενεγάκη, τρία χρόνια μικρότερη από την Βίκυ Χατζηβασιλείου κι ένα χρόνο μεγαλύτερη από την Αννίτα Πάνια. Στο κανάλι θα είναι και η 31χρονη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στα 58 ο Λάκης Λαζόπουλος, συνομίληκος του Σπύρου Παπαδόπουλου. Στα 41 ο Αντώνης Σρόυτερ.

Μεγαλύτερη σε ηλικία πάντα στο μαγαζί Alpha η 61χρονη Αγγελική Νικολούλη και κάτω από τα τριάντα οι, ας τις πούμε παρουσιάστριες, Αντωνία Καλλιμούχου, 27, και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, 28.

Στο Σκάι. Στα 56 ο Γιώργος Αυτιάς, 48 η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Νίκος Ευαγγελάτος μετράει 47, άγνωστης ηλικίας η κυρία Σία Κοσιώνη.

Στο Star. Από τις μικρότερες η 35χρονη Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία Μπακοδήμου, καλή επιτυχία Μακεδονία, 48, ο κολλητός Φώτης Σεργουλόπουλος, 50. Η Τατιάνα Στεφανίδου 41, η Μάρα Ζαχαρέα 46. Στα 51 ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Και η ηλικία κάποιων που έχουν αποτραβηχτεί ή, βολτάρουν σε περιθωρειακά κανάλια. Μαρία Σταματέρη 59, Φλορίντα Πετρουσέλι 28. Τζωρτζέλλα 37. Έλενα Παπαβασιλείου 33, Μαίρη Συνατσάκη 29. Ρούλα Κορομηλά 61, Ανδρέας Μικρούτσικος 63, Σοφία Αλιμπέρτη 49, Ράνια Θρασκιά 39, Βάσια Λόη 35.

Τελειώσαμε; Όχι, θα συνεχίσουμε με τους τραγουδιστές. Εκεί να δεις νούμερα, λέω για τους αριθμούς της ηλικίας τους.

Διαβάστε ακόμα:

Πήρε από πίσω την Πάολα