Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

 

Δεν είπε ο Βαλιανάτος ότι “κι άλλος” υποψήφιος δήμαρχος είναι gay. Ήταν σαφής ο άνθρωπος. Είπε “κι άλλοι” είναι gay, μάλιστα πρόσθεσε ότι “τους γνωρίζει ο κόσμος”. Λάθος.

Ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα. Ο κόσμος απλά υποψιάζεται. Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Δεν αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω. Είμαι οπαδός της ακρίβειας. Της σαφήνειας. Να ξέρουμε τι λέμε, να ξέρουμε τι διαβάζουμε.

Τέλος πάντων. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Βαλιανάτος δεν είπε μονάχα αυτή την πιασιάρικη ατάκα, ότι κι άλλοι gay υπάρχουν που θέλουν να γίνουν δήμαρχοι. Είπε και το άλλο στο οποίο θα σταθεί ο αποδυτηριάκιας.

Τι κόλπο είναι αυτό με το ραδιοφωνικό σταθμό του δήμου, τον 9,84, για ποιο λόγο να παίζει; Αυτή είναι αληθινά πολιτική τοποθέτηση, από πλευράς Βαλιανάτου, εκτιμά ο αποδυτηριάκιας. Έχει δίκαιο ο gay υποψήφιος.

Έκανε περικοπές στις αμοιβές των δημοσιογράφων ο Δήμος, όμως πάλι το κονδύλι 5 εκ. ευρώ είναι προκλητικό για ένα ζημιογόνο ραδιοφωνικό σταθμό, που δεν προσφέρει τίποτα.

Μη λέμε πολλά. Το σκάνδαλο είναι η Αθήνα να συντηρεί, να επιχορηγεί μια δημοτική επιχείρηση που από χέρι είναι χαμένη, σ' όλους τους τομείς. Και ραδιοφωνικά, και δημοσιογραφικά, και κοινωνικά. Σκάνδαλο είναι να στήνεις επιχείρηση που δεν λειτούργησε επιχειρηματικά. Με ξένα κόλυβα.

Διαβάστε ακόμα:

Παραμύθι ότι έχει aids ο Βαλιανάτος