ΤΟ ΚΑΨΟΝΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ

 

Το παίρνω σαν ευθεία προσωπική επίθεση. Θέλω κάτι κι αυτός που μπορεί πανεύκολα να μου το δώσει, μου το στερεί. Αυτό είναι άδικο. Και αδικαιολόγητο.

Μεγάλη φίρμα ο Νίκος Μαστοράκης. Ένας ατελείωτος κόσμος, από θαυμαστές του και μη, κάνουν κρα να μάθουν τι γίνεται. Εδώ και χρόνια έχει χαθεί ο άνθρωπος. Και σε μία πρόσφατη συνέντευξή του τους πέθανε όλους. Δεν γνωρίζω πόσοι θα το 'ριξαν στην κατάθλιψη, όταν διάβασαν το ακατανόητο.

“Δεν ξέρετε τίποτα για την προσωπική μου ζωή σήμερα και ούτε πρόκειται να μάθετε”. Τέτοιο καψόνι δεν το περίμενα από τον κύριο Μαστοράκη, τον γνωστό, όχι τον άλλον τον σκηνοθέτη του σοβαρού θεάτρου.

Λέω για τον Μαστοράκη που όπως ο Αλαφούζος κυκλοφορεί ακόμα και τις νύχτες με το καπελάκι που προστατεύει από τον ήλιο.

“Δεν με βλέπετε σε μπαρ, σε κλαμπ, στα μπουζούκια και δεν βλέπω τα άθλια talent show στα κανάλια”. Νταμπλ απώλεια. Και δεν μας μιλάει για την προσωπική του καθημερινότητα που ενδιαφέρει εκατομμύρια Έλληνες, λες κι είναι ένας ροκ σταρ. Και δεν μας κάνει υψηλή κριτική για τα διάφορα “voice” που τα απορρίπτει αφοριστικά, χωρίς να αναφέρεται στους παρουσιαστές, στις κριτικές επιτροπές, στα ταλέντα.

Πώς θα ζήσουμε χωρίς Νίκο Μαστοράκη;

Διαβάστε ακόμα:

Ο πιτσαδόρος άρεσε όχι οι πίτσες