ΡΟΥΒΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΔΕΛΦΗ”

 

Αν τον πεις “αδερφάρα” τότε ο άλλος το πιθανότερο να μην το αφήσει έτσι. Να σου κάνει μήνυση και θα έχει δίκαιο. Αν, όμως, γράψεις, ότι αυτό που έκανε, το όποιο, είναι αδελφίστικο, δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Άλλο είσαι αδελφή, άλλο έχεις συμπεριφορά αδελφίστικη.

Είμαι δημοσιογράφος, σου λέει. Κάνω κριτική. Χαρακτήρισα μία συγκεκριμένη ενέργειά σου, την σχολίασα, κάνε μας τη χάρη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από την εκπομπή του δεν είπε “αδελφή” τον Σάκη Ρουβά. Ούτε ότι ψάρεψε τον ροφό με τρόπο αδελφίστικο. Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα ότι οι άνδρες ψαρεύουν χωρίς μπουκάλες. Εδώ είμαστε.

Αφορμή για την επίθεση που έκανε ο Κωστόπουλος στους φλώρους ψαροντουφεκάδες στάθηκε μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά με στολή κατάδυσης και τρόπαιο ένα ροφό. Ότι δεν θέλω να πιστεύω πως ο Σάκης κτύπησε το ψάρι με τη μπουκάλα στην πλάτη. Εύχομαι να το έπιασε σαν άνδρας.

Έχει δίκαιο ο Κωστόπουλος. Υπερθεματίζει ο αποδυτηριάκιας στο fair-play ψαρά με το ψάρι. Βούτηξε, κύριε ψαροντουφεκά, και όσο κρατάει η αναπνοή σου, όχι με μπουκάλα, που είναι και παράνομο τέτοιο ψάρεμα. Αν, δηλαδή, ο τραγουδιστής συλλαμβανόταν, τότε και θα έτρωγε πρόστιμο και θα γινόταν κατάσχεση στη στολή του, στο σκάφος του.

Ξέχασε κάτι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Και με φακό απαγορεύεται το ψάρεμα. Άλλη πουστιά αυτή. Πάνε στις καβάτζες των ψαριών, μέσα στα βράχια, τις νύχτες που “κοιμούνται”, που αναπαύονται, και τα καρφώνουν. Το πιο εύκολο ψάρεμα. Ακόμα κι αν βλέπουν τη σφαγή τα άλλα ψάρια δεν φεύγουν από τις χωσιές τους.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν δεν παντρεύεται ο Κιμούλης