Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΕΛΕΤΗ

 

Η Ελεωνόρα Μελέτη είναι το Νο2. Την πρωτιά την έχει η Ελένη Μενεγάκη. Σε τι; Τα δυο κορίτσια τραβάνε την προσοχή των μήντια. Σε βαθμό προκλητικό. Και αδικαιολόγητα. Φοβερο και τρομερό. Οτιδήποτε κάνουν, οτιδήποτε δεν κάνουν είναι αντικείμενο «δημοσιογραφικής» προσοχής.

Η Μελέτη είπε αυτή την ανοησία στην εκπομπή της. Η Μενεγάκη πήγε για καφέ στην Κηφισιά. Η Ελεωνόρα φόρεσε γάντια ηλίου. Η Ελένη ρώτησε τι έκανε η εθνική ομάδα. Ασήμαντα πράγματα από ασήμαντες γυναίκες γίνονται σημαντικά θέματα σε ασήμαντα ΜΜΕ που παίζουν σημαντικά τη μπάλλα τους μπροστά σε κερκίδα και γαμώ τη σημαντική.

Η Μενεγάκη, όμως, έχει τα πρωτεία έναντι της κυρίας Μελέτη. Τι είναι εκείνο που κάνει τόσο τραβηκτική την παρουσιάστρια; Όχι, βέβαια, ότι είναι τηλεπερσόνα. Ούτε ότι για πολλά χρόνια κρατούσε την υψηλώτερη θεαματικότητα σαν πρωινατζού. Ούτε ακόμα ότι είναι κούκλα. Αληθινής ομορφιάς γυναίκα είναι η κυρία Μενεγάκη.

Τραβάει το ενδιαφέρον του κοσμάκη η Μενεγάκη επειδή είναι διάσημη. Πασίγνωστη. Έτσι είναι ο κόσμος. Έτσι ήταν πάντα. Να έχει την περιέργεια να πληροφορείται τι κάνει ένας πασίγνωστος άνθρωπος. Και το παραμικρό της ζωής του να γνωρίζει. Άσχετα αν είναι καλλιτέχνης ή, μόδιστρος, ποδοσφαιριστής ή, τηλεπαρουσιαστής. Αρκεί να είναι διάσημος.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουβάς, Κωστόπουλος και ποιος είναι «αδελφή»