ΑΚΥΡΟΝ, ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

 

Μέσα στο παιχνίδι είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου. Όσο δεν αποσύρεται στα αποδυτήρια, όσο θέλει να μπουκάρει ξανά στη σέντρα, το όνομά της σα σκιά, σα σύννεφο, σαν αέρας, ίσως και ανεμοστρόβιλος, θα κυκλοφορεί στον ορίζοντα.

Ζητήσανε συνέντευξη από κυριακάτικη εφημερίδα. Να μας πείτε τις απόψεις σας, κυρία Γιάννα, για κείνο και το άλλο. Τον Τσίπρα και τον Σαμαρά, την Μέρκελ και τον Ομπάμα. Δίνεται η συνέντευξη και δύο ημέρες πριν δημοσιευθεί την ειδοποιούν... Άκυρον! Αποφασίσαμε να ματαιώσουμε τη συνέντευξη. Δεν τη δημοσιεύουμε.

Κάτσε! Αυτή δεν είναι εξήγηση σε κοτζάμ Γιάννα Αγγελοπούλου. Δεν έχει σημασία ποια εφημερίδα διέπραξε το ατόπημα, το Βήμα, η Ελευθεροτυπία, η όποια κυριακάτικη. Ούτε έχει σημασία τα σάπια που της είπανε, ότι μας λέτε στη συνέντευξή τις γνωστές σας απόψεις, ότι επαναλαμβάνεστε. Έλα!

Έπεσε τηλέφωνο. Μην ασχολείστε με την κυρία. Μην της δίνετε χώρο στο τραπέζι.

Άστο αυτό. Η ίδια πώς αντέδρασε; Αν περάσει στο ντούκου η εν λόγω ιστορία σημαίνει ότι ο μηχανισμός της Γιάννας δεν είναι σε θέση να αξιοποιήσει την άρνηση της κυριακάτικης εφημερίδας. Ασφαλώς και είναι συμφερότερη από τη δημοσίευση της συνέντευξης η μη δημοσίευσή της αν γίνει η δέουσα επικοινωνιακή εκμετάλλευση του “επεισοδίου”.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ολγα Τρέμη δεν είναι τραγουδίστρια!