Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

 

Η αποχώρηση της κυρίας Όλγας Τρέμη από το Mega είναι είδηση. Ακόμα και πριν πραγματοποιηθεί. Ο παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ειδικά στο συγκεκριμένο κανάλι, είναι το πολιτικό πρόσωπο. Αποδυτηριάκιας μιλάει.

Σύμφωνοι, πολιτικό πρόσωπο είναι ο υπουργός, ο βουλευτής, όπως ακόμα ο μαϊντανός στα παράθυρα. Λοιπόν. Όσο πιο απολιτίκ, όσο πιο αντικειμενικός, ουδέτερος είναι ο anchor τόσο περισσότερο επηρεάζει πολιτικά το τηλεοπτικό κοινό. Να το αναλύσω;

Αφήνουμε στην άκρη τα άλλα. Ότι είχαν πει από το κανάλι στην κυρία Τρέμη ότι είναι προτιμώτερο να παραιτηθεί. Ότι η ίδια δεν ήθελε να συμβιβαστεί με την απώλεια της πρώτης θέσης στην τηλεθέαση. Ότι δεν αποκλείεται, τελικά, να παραμείνει και να μην είναι η τελευταία της εμφάνιση αύριο Παρασκευή.

Το σίγουρο είναι πως η κυρία Όλγα Τρέμη δεν είναι τραγουδίστρια. Ούτε ποδοσφαιριστής. Δηλαδή; Το μεγάλο όνομα στο τραγούδι ή, στο ποδόσφαιρο όταν κάνει τον κύκλο του στον πρωταθλητισμό, συνεχίζει σε δεύτερες πίστες, σε μικρότερες ομάδες. Είναι απίθανο η κυρία Τρέμη να φύγει από το Mega και να κάνει την παρουσιάστρια, μάλιστα στην ηλικία της, σε κανάλι Β΄ εθνικής.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ποδοσφαιριστής, αυτή δεν είναι τραγουδίστρια