ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΩΝ ΠΕΝ

 

Αυτά που γίνονται στο κρεββάτι όταν βρίσκονται γυμνοί ο βαρύμαγκας Σων Πεν και η εκρηκτική Σαρλίζ Θερόν δεν έχουν καμμία σχέση όταν οι δυο ηθοποιοί κάνουν
παιχνίδι στα γυρίσματα της ταινίας τους. Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Ό,τι σου λέω.

Η κυρία, που στην πραγματικότητα είναι μια ευαίσθητη ψυχή, μια πληγωμένη από τους άνδρες, άλλο αν δίνει εντύπωση δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, έχει πάθει την πλάκα της ζωής της. Ο εραστής της, ο Σων Πεν, και σκηνοθέτης της ταινίας The Last Face που γυρίζουν μαζύ, από τη μια στιγμή στην άλλη της συμπεριφέρεται σα σκουπίδι.

Παρένθεση. Ο Σων Πεν είναι καλλιτέχνης. Ποιοτικός, όχι μόνον ταλαντούχος. Μη ξεγελάει η σκληρή αλητόφατσα του. Έχει γράψει σενάρια και έχει σκηνοθετήσει ταινίες, όλες (!) υψηλού επιπέδου. Κουλτουριάρικες, με την καλή έννοια. Όχι ψευτοκουλτουριάρικες. Και τον αποδέχονται σαν αξία στη δουλειά τού σκηνοθέτη, ηθοποιοί παλαιότεροι του και θηρία, όπως Τζακ Νίκολσον, Βανέσα Ρεντγκραίηβ, Αντζέλικα Χιούστον κ.α.

Έγιναν ζευγάρι Σων Πεν και Σαρλίζ Θερόν, με Όσκαρ και οι δυο, κι όλοι έχουν να το λένε στο Χόλυγουντ ότι στην πιο κατάλληλη στιγμή της ζωής τους, ώριμοι και κατασταλαγμένοι πια, χοντροταίριαξαν. Και απ’ ό,τι ακούγεται στο κρεββάτι, όταν κάνουν σεξ γίνεται ένας διονυσιακός πόλεμος που παράγει ουράνια ηδονή και χυμούς βακχικούς.

Η δουλειά, δουλειά, όμως. Μπροστά στην κάμερα ο Σων Πεν της βγάζει τη ψυχή ανάποδα της Σαρλίζ Θερόν. «Ξανά!». Μα… Δεν δεν υπάρχει Μα… «Πάμε πάλι από την αρχή!...» διατάζει ο σκηνοθέτης την ηθοποιό κι αυτή η μαλάκω ψάχνεται μήπως έχει να κάνει με διχασμένη προσωπικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Φταίει το τεκνό, όχι η πουρόγρια η Μαντόνα