ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΡΙΚΥ ΜΑΡΤΙΝ-ΙΑΝ ΘΟΡΠ

 

Εγώ στέκομαι στην “είδηση” που έπαιξε σ' όλο τον κόσμο. Ποια είναι η “είδηση”, η μη είδηση; Ότι ο Ρίκυ Μάρτιν έχει ζευγαρώσει με τον Ίαν Θορπ. Ο εκπρόσωπος, όμως, του ολυμπιονίκη διέψευσε την “είδηση”. Υπάρχει, λοιπόν, μια εκκρεμότητα και μια αγωνία σ' όλο τον πλανήτη. Ένα μεγάλο ερωτηματικό που γεννήθηκε. Ο τραγουδιστής τα έφτιαξε με τον κολυμβητή, ναι ή, όχι.

Συνταρακτικά πράγματα. Ο 43χρονος Πορτορικανός, γκραν σουξέ σέξυ, ένα καλογυμνασμένο ομορφόπαιδο με προσόντα χορευτή, αφού για χρόνια κρατούσε κρυφή την ομοφυλοφιλία του, απελευθερώθηκε, και ένοιωσε πανευτυχής όταν “αυτοπροδόθηκε”. Παρουσίασε τον ερωμένο του, με τον οποίο μάλιστα υιοθέτησαν δύο παιδιά.

Πρόσφατα ο Αυστραλός Ίαν Θορπ ομολόγησε ότι κι αυτός δεν μπορεί να είναι “κρυφή βασίλισσα”, κλόζετ κουήν και, όπως λέγαμε, σκάει η μεγάλη είδηση. Ότι ο χωρισμένος από τον άνδρα του, από την γυναίκα του, Ρίκυ Μάρτιν είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Θορπ. Μιλάμε για σοκ. Ένα γεγονός με πολλά λεφτά.

Δεν αποκλείεται να στηθούν εκπομπές, να γίνουν γκάλοπ, δημοψηφίσματα, reality. Να λάμψει η αλήθεια. Να μάθει ο κόσμος, έχει κάθε δικαίωμα. Είναι ή, δεν είναι ζευγάρι οι δύο τόσο διάσημοι άνδρες. Ε, όχι και να το κρατάνε κρυφό. Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλος πόλεμος μεταξύ Σαρλίζ Θερόν και Σων Πεν