Η ΤΡΕΛΛΑ LADY GAGA ΠΑΕΙ... ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 

Περισσότερο από μισός αιώνας έχει περάσει από τότε που έσκασαν μύτη οι Beatles. Έχει σημασία που πάω τόσο πίσω…, κάποια πράγματα, κάποιες αντιλήψεις δεν ξεπερνιούνται ποτέ. Σήμερα οι Μπήτλς έχουν αγιοποιηθεί. Όλοι αναγνωρίζουν την επανάστασή τους στη μουσική.

Ποια επανάσταση; Αυτό που πέτυχαν τα σκαθαράκια ήταν να μιλήσουν με τη μουσική τους γλώσσα όπως το απαιτούσε ο καιρός τους, ο αιώνας τους. Όταν λοιπόν, πρωτοέγιναν γνωστοί τι έλεγαν οι άσχετοι; Είναι γιεγιέδες. Είναι μακρυμάλληδες.

Δεν έβλεπαν κάτι άλλο στους Μπητλς, πάρε τις αφέλειες στο μαλλί τους. Έτσι και με την Lady Gaga, μια σαλταρισμένη από κούνια. Άλλο αυτό. Η κοπέλλα δεν είναι καλά. Είναι ικανή να κάνει το πιο απίθανο, το πιο τρελλό, και στο πρόσωπο να δείχνει ότι κάνει πολύ συνηθισμένο.

Όπως αυτό στο αεροδρόμιο, όταν έφθασε στην Αθήνα. Δεν έχει αίσθηση του χρόνου, του χώρου, χωρίς υπερβολή. Εύκολο είναι να πεις ότι για να προμοτάρει τη συναυλία της έστησε το σώου στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν είναι σίγουρο αυτό.

Ούτε μια υποψία χαμόγελου δεν έσπασε στα χείλη της. Σα να έκανε πρόβα στο σπίτι της. Μ’ ένα αστραφτερό σουτιέν κι ένα τούλι διάφανο που φαινόταν ολοκάθαρα ο υπέροχος κώλος της έγινε η Σαλώμη μπροστά στον Ηρώδη, στην είσοδο του αεροδρομίου.

Ποιοτική και με δική της προσωπικότητα τραγουδίστρια η Lady Gaga, το όνομα της οποίας στα ελληνικά παραπέμπει σε χαζοβιόλα, όμως το κορίτσι έχει τόσο ταλέντο που την βάρεσε στο κεφάλι.

Διαβάστε ακόμα:

Η θυσία της Μαρίας Ηλιάκη