Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΜΠΟΥΜΠΟΥ

 

Τι αγωνία κι αυτή! Ποιος θα κάνει το πρωινό στο κανάλι μας. Φοβερά πράγματα. Σου λέω ότι αυτός είναι ο πιο μεγάλος μπελάς στον πρωταθλητισμό της τηλεοράσεως. Ποιο κανάλι με το ξεκίνημα στην πραγματικότητα της ημέρας θα πάρει το φτούκα προ στην πρωτιά της τηλεθέασης.

Άτομα σπουδαγμένα και ειδικοί, με πτυχίο κι όχι, ψάχνονται κάθε χρόνο για το πρωινό. Για τις ώρες, δηλαδή, που το ραδιόφωνο έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι είναι η δουλειά. Το πρωί το γήπεδο είναι στο παρλαπιπαίησιον των εφέμ και από το απογευματάκι κι όσο νυχτώνει μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι η τηλεόραση.

Πέτρος Κωστόπουλος την περασμένη σαιζόν στο Mega, φέτος Μάρκος Σεφερλής. Καμμία σχέση. Άλλη συνταγή. Το κοινό, όμως, είναι το ίδιο, δεν το αλλάζει το πρόσωπο του τηλεπαρουσιαστή. Το ποιοι σε βλέπουν το ορίζουν οι ώρες της εκπομπής. Περιμένει, λοιπόν, η κυρά Σουλτάνα και η γρια Μπουμπού ποιος θα της κάνει παρέα, όταν καθαρίζει φασολάκια και ρίχνει τις πατάτες στο τηγάνι.

Έτσι που λες. Η αγωνία, ο προβληματισμός στο κάθε κανάλι είναι ποιος, ποιά να κάνει την πρωινατζού. Για σκέψου. Να είσαι καλλιτέχνης, διασκεδαστής, δημοσιογράφος και να δίνεις εξετάσεις στο πιο σκάρτο κοινό, όλους αυτούς τους ζωντανούς νεκρούς που βλέπουν, μάλλον ακούνε τις πρωινατζήδικες εκπομπές.

Σήμερα, λέει, στο Mega έχουν τη μεγάλη σύσκεψη, όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το “Mega μe ΜΙΑ”, όπως θα λέγεται το κόλπο με Σεφερλή νούμερο ένα. Σα σύσκεψη στο Πεντάγωνο των ΗΠΑ θα είναι, πώς θα κατακτήσει την μαντάμ Μπουμπού ο Μάρκος Σεφερλής.

Διαβάστε ακόμα:

Σούργελο ήρθε, σούργελο έφυγε