ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΜΙΑΣ ΘΕΑΣ

 

Κατ' αρχήν, το κορίτσι είναι ηθοποιάρα. Το πρόσωπό της απόλυτα κινηματογραφικό. Ό, τι συναίσθημα θέλεις στο δίνει μπροστά στην κάμερα με τα μάτια της. Με τι άλλο να παίξει ο ηθοποιός, όχι με τη μύτη και τα μάγουλα. Είχα καιρό να θαυμάσω κινηματογραφική υποκριτική, όπως την χάρισαν σα λεσβιακό ζευγάρι η Αντέλ Εξαρχόπουλος και η Λεά Σεϋντού, στη βραβευμένη ταινία “Η ζωή με την Αντέλ”.

Κατ' αρχήν, λοιπόν, η 29χρονη Lea Seydout είναι καλλιτέχνις. Κλάσεως ηθοποιός χωρίς να εκβιάζει, χωρίς να φθάνει σε ακρότητες, προκειμένου να δώσει μια σκηνή, ένα πλάνο. Το παίξιμό της έχει μία φυσικότητα σ' όλη τη γκάμα, από τη λαγνεία μέχρι την οργή, την τρυφερότητα μέχρι τον πόνο, την προδοσία.

Και μετά είναι η σεξουαλικότητά της. Το κορμί. Το απόλυτα γυναικείο. Ξέχνα τις γραμμές, τις καμπύλες, τις αναλογίες, όλα αυτά. Η ρώγα στο στήθος της είναι η ιδανική. Οι γοφοί στα μερηά της φλογοβολούν έναν πυρετικό αισθησιασμό. Αυτήν την κοπέλλα ξεχάστε την όταν θα γίνει το νέο κορίτσι του Τζαίημς Μποντ. Είναι σίγουρο ότι θα μετατραπεί σε μία πλαστική γκόμενα.

Σε λίγες εβδομάδες αρχίζουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζαίημς Μποντ, με πρωταγωνιστή βέβαια τον Βρετανό Ντάνιελ Κρεγκ. Για παρτεναίρ του επελέγη η Γαλλίδα Λεά Σεϋντού. Τα λεφτά και κυρίως η μεγάλη διασημότητα που την περιμένει στο νέο φιλμ θα ευνουχίσουν την αλήθεια μιας θεάς.

Διαβάστε ακόμα:

Υπεράνω της Ελλάδος η σινιορίνα Κλούνυ