ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος μετράει. Αυτό είναι το συμπέρασμα. Όταν κοτζάμ κόμμα, συγκεκριμένα το ΚΚΕ, κάνει αυτό που ποτέ δεν έχει ξανακάνει, δηλαδή τα βάζει με έναν... “τηλεδιασκεδαστή” όπως τον χαρακτηρίζει, τότε αυτό σημαίνει πως ο Λαζόπουλος έχει δύναμη. Πολιτικη δύναμη.

Έτσι λέγεται η επιρροή στις μάζες. Πολιτική δύναμη. Αν έχεις τη δύναμη π.χ. να στέλνεις κόσμο να δει μια ταινία, τότε έχεις κινηματογραφική δύναμη. Αν μπορείς με όσα λες και καταφέρεις π.χ. να μη γεμίσει το Καραϊσκάκη στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, τότε έχεις ποδοσφαιρική δύναμη.

Όπως, λοιπόν, το ΚΚΕ τα βάζει φόρα παρτίδα με τον Τσίπρα και τον Σαμαρά, για πρώτη φορά φόρεσε το κάδρο του αντιλαϊκού στον Λάκη Λαζόπουλο. Το ΚΚΕ, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει “Λάκη των διαφόρων σουαρέ της πλουτοκρατίας, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, και δεν την πιάνει στο στόμα του”.

Επαναλαμβάνω, εγώ ο παρατηρητής. Άσχετα αν το ΚΚΕ έχει δίκαιο ή, όχι, άσχετα αν ο Λαζόπουλος λέει σωστά πράγματα ή, όχι. Το συμπέρασμα είναι ένα: Κάποιος, συγκεκριμένα ο Λαζόπουλος, με μια τηλεοπτική εκπομπή εβδομαδιαία, το τσαντήρι, αντιμετωπίζεται πλέον με την πολιτική δύναμη που διαθέτει ένα κόμμα.

Κι αν τα βάλουμε στο ζύγι, ρωτάω. Ο Κουβέλης π.χ. και ο Καμένος, ο Βενιζέλος και ο Κασιαδιάρης είναι αρχηγοί κομμάτων. Ποιος έχει μεγαλύτερο “πέρασμα” στον κόσμο; Μεγαλύτερο από τον Λαζόπουλο.

Άσε τα σάπια, Λαζόπουλε, του ξηγιέται το ΚΚΕ. Είσαι κολλητάρι της πλουτοκρατίας που ποντάρει στην αλλαγή του Σύριζα. Αυτός είσαι, Λαζόπουλε, που κάποτε το έπαιζες με το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα και το 2009 είχες φθάσει να μας πεις ότι θα μας σώσει ο Γιωργάκης. Τα ίδια κάνεις σήμερα με τον Τσίπρα και τον Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «παίκτης» και ο «ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι