Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ CNN!

πηγή: Intime
 

Το Pontos News είναι γεγονός. Κατάπληκτοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς, χθες Δευτέρα βράδυ, στην παρουσίαση του ποντιακού portal που ήδη βρίσκεται στον αέρα με υψηλές προδιαγραφές και με ...υπερπόντιες στοχεύσεις.

Είμαστε πολλοί, Έχουμε φωνή, Είμαστε παντού, Καιρός να συναντηθούμε..., Εδώ η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη. Τα κεντρικά συνθήματα μιας δημοσιογραφικής και πολιτισμικής προσπάθειας, που ξεκινάει βάζοντας πολύ υψηλά τον πήχη για να εκφράσει τον ποντιακό ελληνισμό. Τον οικουμενικό ελληνισμό, που συνεχίζει να κουβαλάει την ποντιακή, την προσφυγική ψυχή.

Pontosnews.gr η, αλλοιώς το ποντιακό CNN, με ανταποκριτές σ’ όλο τον κόσμο, που θα λειτουργεί ενημερωτικά με δράση δημοσιογραφική, αλλά θα απλώσει και το ιστορικό του οπλοστάσιο για να κάνει ζωντανές τις μνήμες στο παρελθόν που δεν ξεχνιέται.

Ένας ρασοφόρος από την Κωνσταντινούπολη διάβασε μήνυμα και ευχές του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου για το εκλεκτό τέκνο του Πατριαρχείου Δημήτριο Μελισσανίδη και την πορεία του Pontos-news.gr. Στην εκδήλωση, που παρουσίασαν η Πόπη Τσαπανίδου και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραβρέθηκαν υπουργοί και εκπρόσωποι κομμάτων. Ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και …γεύσεις μικρασιατικές, πολίτικες και ποντιακές.

Το ποντιακό σωματείο Αθηνών Εύξεινος Λέσχη, δηλαδή ο πρόεδρος της Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε την οικονομική υποστήριξη μιας τέτοιας προσπάθειας, που όμοια
της δεν υπάρχει στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ενας από τους πολλούς της Ρωμιοσύνης