ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ

πηγή: Intime
 

Ο Νίνης ξανά στον Παναθηναϊκό. Σιγά την είδηση, ρε! Και τι να κάνουν οι άνθρωποι; Να παίζανε την ήττα 3-2 του Παναθηναϊκού που δυο φορές προηγήθηκε και τελικά έχασε; Δεν πουλάει η ήττα. Να, γιατί θάψανε το ματς με την Αϊντχοβεν και πούλησαν την «Επιστροφή Νίνη στο σπίτι του». Αστεία πράγματα.

Επέστρεψε, δηλαδή, ο Άσωτος Υιός, σύμφωνα με το βιβλικό παραμυθάκι. Το ρεμάλι που εγκατέλειψε την οικογένεια και αφού σκόρπισε το μερίδιο της περιουσίας που του ανήκε, σε μπαρμπούτια και γκόμενες, ξαναγύρισε στον πατέρα του. Τέτοια είναι η περίπτωση του Νίνη; Καμμία σχέση.

Το παλληκάρι είχε μείνει χωρίς δουλειά. Τον έδιωξε ο ΠΑΟΚ και δεν τον πήρε καμμία ομάδα. Φταίει η οικογένεια! Το σπίτι του! Ο Παναθηναϊκός! Που με προπονητή τον Μουνιόθ τον είχε κάψει. Το έγκλημα Παναθηναϊκού που είχε λατρέψει έναν ανήλικο Νίνη και τον μεταχειρίστηκε σα να ήταν ο Πελέ της δεκαετίας ’50, του περασμένου αιώνα. Θυμίζω ότι η τότε υπουργάρα Σουφλιάς ήθελε να βαπτίσει «Νίνης» τον μετροπόντικα του μετρό. Τέτοια υστερία.

«Θα δώσει λύσεις ο Νίνης, αλλά θέλει δουλειά» λέει ο Αναστασίου. Μαλακίες. Δύσκολο να μπει στο ρυθμό του Παναθηναϊκού ο Νίνης. Θα του δώσει ευκαιρίες ο προπονητής, όμως δεν το βλέπω το έργο. Καλός είναι ο Νίνης στο 5Χ5, στους μικρούς χώρους. Όχι στον Παναθηναϊκό που «τρέχει» που με τον Αναστασίου έχει μια «κινητικότητα» πάνω – κάτω.

Μακάρι. Να βγει ο Νίνης. Θολό μου κάθεται.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί την πλήρωσε ο Παναθηναϊκός