ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Τελικά, η εκπομπή της κυρίας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Ποια είναι η κυρία και ποια η εκπομπή της και σε ποιο κανάλι, άστο, μιλάμε για σκουπιδαριό. Για το απόλυτο τίποτα.

Παρένθεση. Ξέρεις, υπάρχει και το χαριτωμένο τίποτα. Το ευχάριστο τίποτα. Η εκπομπή της κυρίας Σπυροπούλου, και για να μην το αδικούμε το κορίτσι όχι μόνο η δική της, είναι το τιποτένιο τίποτα. Το βλακώδες τίποτα. Το εντελώς περιττό. Κι όμως!

Κόσμος και κοσμάκης ασχολείται με την εκπομπή της κυρίας Σπυροπούλου, της ξανθιάς παρουσιάστριας, μιας άλλης τηλεπερσόνας που δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί λέει αυτό που λέει, ό, τι λέει, ποιο είναι το νόημα να λέει στον αέρα κάτι που δεν χρειάζεται να πει και γιατί γελάει σε στιγμή που δεν υπάρχει λόγος να γελάσει.

Και αναρωτιέσαι. Ποιος είναι ο πιο γελοίος; Η κυρία Σπυροπούλου ή, όλοι αυτοί στα μήντια που κάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ και δίνουν χώρο για τα συμβαίνοντα μπροστά στις κάμερες και στο παρασκήνιο της εν λόγω εκπομπής. Είπαμε. ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ κι εμείς οι μαλάκες δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί γουστάρει γκόμενο καραγκιόζη η Σμαράγδα Καρύδη