Η ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ!

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε βόλτα στην Κηφισιά. Το γεγονός! Μαζύ της είχε και το σκυλάκι της, τον Μπάνυ. Φοβερά πράγματα. Αυτό φθάνει. Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να συμφωνήσει ότι έχουμε πιάσει όχι απλά πάτο, όχι υπόγειο Νο3, αλλά μέχρι εκεί που βρίσκεται το βάθος αμέτρητο.

Τι λέτε, ρε. Τι γράφετε, ρε! Ότι η κυρία Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε βόλτα με τις δυο κόρες της, στην Κηφισιά, μαζύ της είχε και το σκυλάκι της, και δεν παραλείπετε να μας ενημερώσετε ότι ακούει στο όνομα Μπάνυ. Για το μέγα και σχετικό τούτο γεγονός φωτογραφίες, όχι μόνον μια και δυο.

Πού φθάσαμε, ρε. Τόσο χαμηλά. Τόσο βαθειά. Να δίνουν χώρο media, όχι σαχλαμαρίστικα και περιθωρειακά, ούτε δήθεν γκόσιπ, αλλά μέσα που υποτίθεται κάνουν παιχνίδι για τα σκληρά, τα αιχμής προβλήματα της καθημερινότητας, σε ρεπορτάζ τόσο γελοία, τόσο άδεια, όπως αυτό. Ότι βγήκε βόλτα με το σκυλάκι της μια τηλεπαρουσιάστρια ανόητης εκπομπής.

Γιατί συμβαίνει αυτό το φαινόμενο; Σοβαρά και σοβαροφανή ΜΜΕ να ασχολούνται με φαιδρότητες. Διότι ο κόσμος γουστάρει. Δεν είναι μαλάκες οι μηντιάρχες να παίζουν θέματα που δεν τραβάνε το ενδιαφέρον του κόσμου. Και ποιοι είναι οι αναγνώστες που χάνουν χρόνο, που διαβάζουν το ρεπορτάζ της βόλτας μιας κυρίας με το σκυλάκι της; Αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και Σύριζα, ΝΔ και άλλες αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις.

Δεν κατάλαβα. Αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Και τα δύο αυτά κόμματα πολεμάνε να φύγει το μνημόνιο. Όπως δεν θα πεις μνημονιακό κόμμα τον Σύριζα που θα συνεχίζει να αποπληρώνει τις δόσεις από τα δάνεια της Ελλάδος επειδή αύριο θα γίνει κυβέρνηση.

Όπως πολεμάει το μνημόνιο ο Σύριζα σαν αντιπολίτευση, θα συνεχίσει τον αντιμνημονιακό του αγώνα και σαν κυβέρνηση. Να μη λέμε ό, τι θέμε.

Ποιοι ασχολούνται με θέματα σαν κι αυτά, όπως το σκυλάκι της κυρίας Τσιμτσιλή; Είπαμε. Πολιτικοποιημένο και μη κοινό. Άτομα που συμπαθούν τον Σύριζα και τους χρυσαυγίτες, που δεν γουστάρουν την τρόικα. Γι' αυτό τα μήντια που δεν είναι ξεκομένα από τον κόσμο, από τον πολύ κόσμο, πουλάνε και τέτοια ρεπορτάζ.

Διαβάστε ακόμα:

Λαϊκό παιδί ο Τράγκας και στα γκομενιλίκια