ΜΑΝΕΚΕΝ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

 

Το κορίτσι έχει θανατηφόρο κορμί και δεν χρειάζεται να πεις ποιο είναι το πρώτο που σκέπτεται ένας άνδρας όταν κουσουμάρει τη φωτογραφία της. Να την έχει στο κρεββάτι. Τι άλλο. Η 26χρονη, άλλωστε, ονόματι Έλλη Παπαγγελή, είναι μοντέλο, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ. Και μέλος της ΟΝΝΕΔ, τουτέστιν της οργάνωσης νεολαίας της ΝΔ.

Ποιο είναι το θέμα; Για μένα το κρεββάτι. Τι άλλο, όταν μοστράρουν το κορίτσι με μπικίνι στην παραλία και σε στάση ηδυπαθή. Όχι, δεν είναι σεξουαλική φαντασίωση για κάποιους άλλους που θεωρούν... πολιτικά προκλητική την κυρία Έλλη Παπαγγελή. Προκλητική σαν πολιτικό στέλεχος. Σαν κομματική εκπρόσωπο.

Δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο, υποστήριξε στο facebook το πολιτικοποιημένο μανεκέν. Παραμύθι της αριστεράς είναι η φοιτητική εξέγερση στο Πολυτεχνείο, όχι εθνική υπόθεση. Κάτι τέτοια έγραψε. Ποιο είναι το φαιδρό;

Φοβερά πράγματα. Σε απάντηση ανοίξανε τη λίστα νεκρών του Πολυτεχνείου. Δεν γίνεται, ρε. Κι όμως, γίνεται. Να, οι νεκροί του Πολυτεχνείου, ένας κι ένας, στη σούμα 24, ονόματα και το χρονικό της δολοφονίας τους.

Δεν γίνεται, ρε. Γίνεται! Αρκεί μια Έλλη Παπαγγελή να γράψει την άποψή της στο facebook. Και βγήκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ σύντροφος Κουμουτσάκος και... δικαίωσε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. “Κατάπτυστη ανάρτηση αυτή της Παπαγγελή, να ζητήσει συγνώμην!”. Την σκότωσε πολιτικά την Παπαγγελή.

Δεν γίνεται, ρε! Τη συγνώμην της γκόμενας περιμένουν του Πολυτεχνείου οι νεκροί, όσοι είναι, αν υπάρχουν.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τσιμτσιλή ψηφίζει Σύριζα