Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

 

Είμαι σε μια ηλικία και έχω περάσει τέτοια προσωπικά σενάρια ζωής, που θαρρώ ότι είμαι σε θέση να διακρίνω αν κάποιος παραμυθιάζει ή, είναι ειλικρινής όταν αναφέρεται στον εαυτό του. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ένας θρύλος στο τραγούδι, ονοματάρα, άσε ότι και σαν ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες. Άρα, είναι το ζωντανό δείγμα της απόλυτα πετυχημένης. Κι όμως!

Η κυρία δήλωσε αποτυχημένη στην προσωπική της ζωή κι εγώ με τα λόγια που έβγαλε από το στόμα της είμαι σίγουρος ότι αυτά βγήκαν μέσα από την ψυχή της. “Χώρισα τον Μαρκ Άντονυ”, είπε η Πορτορικάνα. “Άρα απέτυχα, δεν κατάφερα να κρατήσω το γάμο μου, φταίω που η σχέση μου δεν λειτούργησε, παρ' ότι έχω δύο παιδιά”.

Ξέρεις, έχει μια άλλη διάσταση κάθε έννοια αποτυχίας για ένα άτομο γκραν σουξέ πετυχημένο. Δεν παντρεύεται κανένας για να πάρει μετά διαζύγιο. Δεν φτιάχνει οικογένεια για να την διαλύσει μετά από δύο ή, πέντε χρόνια. Ένας γάμος, όπως αναγνωρίζει μια γυναίκα, κυρίως έρχεται μετά από ελπίδες, όνειρα, κι όλα αυτά όταν γίνονται συντρίμμια είναι ο ορισμός της προσωπικής καταστροφής, της προσωπικής ανικανότητας.

Έβαλε τα κλάματα η Τζένιφερ Λόπεζ όταν μίλησε για το διαζύγιό της. Λεφτά, φήμη, επαγγελματική καταξίωση πάνε περίπατο, όταν συναισθάνεται κάποιος πόσο αδύναμος αποδείχθηκε να κτίσει το κέντρο της οικογένειας με υλικά το νερό και την άμμο της παραλίας.

Διαβάστε ακόμα:

Δεύτερο πλάνο η Ιρίνα του Ρονάλντο