ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡIKO ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥ ΣΚΙ

 

Όταν βγαίνεις στο γυαλί δεν μπορείς να είσαι Τατσόπουλος. Ο γνωστός Πέτρος Τατσόπουλος. Άλλο κυκλοφορώ σαν καλλιτέχνης, συγγραφέας, γαμιάς, περιθώριο, ανατροπή, αχτιβισμός και ό, τι άλλο περίεργο. Όταν είσαι πολιτικός, και βέβαια απευθύνεσαι σε πολίτες, όχι σε τσουρούμια, σε χαμένα κορμιά, τότε επιβάλλεται να είσαι παρουσία σοβαρή. Και να εμπνέεις εμπιστοσύνη. Υπευθυνότητα.

Ο πολιτικός ψηφίζει. Δεν ψηφίζεται μόνον. Μεγαλύτερη αξία έχει η ψήφος του πολιτικού, παρά τον πολίτη. Ο ψηφοφόρος στην κάλπη δεν ψηφίζει νόμους, ούτε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας, που την επηρεάζουν. Αυτό το κάνει ο πολιτικός, ο βουλευτής.

Τι γίνεται, όμως; Έχουμε πέσει σε λούκι. Σε Τατσόπουλους. Σε αιρετικούς, σε γραφικούς, σε κάποιους δήθεν ξεχωριστούς, που η διαφορά τους είναι μόνο για σώου κι όχι για φιλολογικές βραδυές με περιεχόμενο.

Όταν παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ξέρω τι θα δω. Με τους ασόβαρους Τατσόπουλους στην πολιτική βλέπεις τύπους στο ποδοσφαιρικό γήπεδο με γάντια του μποξ, με πέδιλα του σκι και μπάλλα του μπάσκετ.

Διαβαστε ακόμα:

Θα καταμετρηθούν με τον ΓΑΠ οι ντηπ βλάκες