ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΤ ΠΗΤ

 

Εγώ είμαι με τον Μπραντ Πητ, όχι με την πρώην του, πατριώτισσα Τζένιφερ Άνιστον, ούτε με την σκύλα Αντζελίνα Ζολύ. Πες γιατί είμαι άνδρας, πες γιατί το παλληκάρι είναι ηθοποιάρα. Ειδικά στην τελευταία του ταινία, που είναι καραβανάς και κουμαντάρει τανκ, δίνει ρεσιτάλ. Ένας Μπραντ Πητ προχωρημένος. Ώριμος. Ξεφεύγει από το μοτίβο του γόη, του ζεν πρεμιέ και βγάζει τον άντρα, τον αρχηγό, τον σύντροφο στα δύσκολα.

Επί του θέματος. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να μ' ενδιαφέρει, επειδή γουστάρω έναν ηθοποιό, αν παντρεύτηκε, αν χώρισε, και ποια είναι τα αισθήματά του. Τον ηθοποιό έχω εκτιμήσει, όχι το άτομο που ενσαρκώνει τούτον κι εκείνον τον ρόλο.

“Δεν πόνεσα πολύ όταν χωρίσαμε με τον Μπραντ Πητ” είπε η χαριτωμενούλα Τζένιφερ Άνιστον. Αυτό είναι το χειρώτερο. Να βγάζει κακίες ο ένας για τον άλλον μετά το διαζύγιο. Η δε Νικόλ Κίντμαν, για παράδειγμα, το είχε παραξηλώσει. Μόνον αδερφή δεν είχε βγάλει τον Τομ Κρουζ.

Κρύβει, όμως, και μια αλήθεια η κουβέντα της Κρητικιάς Τζένιφερ Άνιστον. Ότι όλο το κουτσομπολιό μετά το χωρισμό της από τον Μπραντ Πητ, είναι προϊόν της παπαράτσειας δημοσιογραφίας. Έχει δίκαιο. Τα μήντια δεν ακολουθούν τα γεγονότα. Δεν υπηρετούν τα γεγονότα. Γίνεται και το τούμπα έργο. Τα ΜΜΕ κατασκευάζουν γεγονότα, όχι μόνον στον κουτσομπολίστικο τομέα.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη ανθρώπινη αλήθεια από την Τζένιφερ Λόπεζ