ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

 

“Είναι επίσημο”. Το διάβασα με τα ίδια μου τα μάτια. “Η Ναταλία Γερμανού χώρισε, είναι επίσημο”. Για να το λένε οι δημοσιογράφοι της πιάτσας έχουν την σχετική πληροφορία από τον Αυλάρχη της κυρίας Ναταλίας Γερμανού. “Επίσημο είναι” σου λέει. Ανακοινώθηκε επίσημα, δηλαδή. Αν δεν ανέλαβε ο Αυλάρχης, ίσως ανήγγειλε το γεγονός του επίσημου χωρισμού με κάποιον Μάνο Ιωάννου κάποια κυρία επί των τιμών της Γερμανού.

Έτσι το είπαν και από την τηλεόραση, στα πρωινατζήδικα. Μια κυρία Σάσα το πρωτοείπε, ότι Ναταλία και Μάνος χώρισαν. Καλά, για νέο μας το λες, της βγήκε από αριστερά ο Λιάγκας, εγώ το ξέρω εδώ και δύο εβδομάδες. Πώς, όμως, να το αποκαλύψει πριν εκδοθεί το επίσημο ανακοινωθέν;

Θέμα εθνικόν είναι ο εραστής της κυρίας Ναταλίας Γερμανού. Αφορά την εθνική ασφάλεια, τα σύνορα, γι' αυτό κάθε σχετική πληροφορία είναι επικίνδυνη, γι' αυτό το ρεπορτάζ γίνεται από επίσημες, τέλος πάντων από έγκυρες πηγές.

Έκλεισε, λοιπόν, ο κύκλος του νεαρού κυρίου Μάνου με την 50χρονη Ναταλία Γερμανού και αναμένωμεν τον επόμενο έρωτά της. Δεν είναι ανάγκη του παρόντος να αναφέρουμε τους προηγούμενους δεσμούς της, που όλοι απασχόλησαν τα media. Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο μετά τον κύριο Μάνο Ιωάννου; Επειδή το ζήτημα προκαλεί υψηλό ενδιαφέρον δίνω την πληροφορία ότι θα παιχθεί στο στοίχημα.

Ήδη, οι μπουκ έχουν αμολύσει τους ανθρώπους τους και αφού συγκέντρωσαν τα στοιχεία που χρειάζονται έχουν έτοιμους τρεις υποψήφιους ερωμένους της κυρίας Γερμανού. Μέχρι τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το κουπόνι με τις αποδόσεις, ποιος από τους 3 είναι ο επικρατέστερος να κλέψει την καρδιά της παρουσιάστριας.

Έκπληξη! Ο ένας από τους 3 υποψηφίους είναι άνω των 30 χρονών, ήδη βρίσκεται στο 31ο έτος και γι' αυτό έχει τη μικρότερη απόδοση από τους μπουκμαίηκερ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο μέγας καϋμός του Τζακ Νίκολσον