ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ PLAYBOY ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 

Μην τυχόν και το τσογλάνι δεν τα φτιάξει με κάποια άλλη, μετά το χωρισμό του με την Ιρίνα Σαϋκ. Γαμώ την προβολή που του κάνουμε τόσα χρόνια. Κι αν είναι δυνατόν την επόμενη μέρα, έστω την άλλη εβδομάδα από τότε που σούταρε την Ρωσίδα μοντέλα, θέλουμε να τον δούμε ζευγαρωμένο με κάποια άλλη πουτανίτσα. Γκλαμουράτη κι αυτή, έτσι; Όπως ένα σωρό άλλες στο παρελθόν, με τις οποίες σχετίστηκε ο Ρονάλντο, ο δικός μας, ο παίκτης μας.

Το διεθνές gossip, καμμία σχέση με το πως παίζεται στην Ελλάδα, είναι μια μπίζνα. Υπάρχει μια άτυπη “συνεργασία” την διεθνούς παπαράτσειας δημοσιογραφίας με ορισμένους επίλεκτους “παίκτες”. Ένας Ρονάλντο π.χ., μια Ριάνα, ένας Τζουντ Λο “δίνουν και παίρνουν”, όχι ακριβώς με τα μήντια που αβαντάρουν ακραία και πρωτοσέλιδα τους “πελάτες” τους, όσο ένα κύκλωμα “κοσμικογράφων”, ας τους πούμε έτσι.

Ο Ρονάλντο, ειδικά από τότε που μετακινήθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης λόγω τσογλανισμού του και επειδή πράγματι προσφέρεαι για “πούλημα”, είναι “προϊόν gossip”, γι' αυτό παίζεται στα ΜΜΕ. Όσο, λοιπόν, περνάει η μπογιά του Κριστιάνο Ρονάλντο η βιομηχανία του κουτσομπολίστικου τύπου θέλει... δράση από τον Πορτογάλο υπεράσσο της μπάλλας.

Χώρισε την Ιρίνα; Μη χάνεις χρόνο, πες μας ποια είναι η επόμενη, η προσωπική σου ζωή, το playboyλίκι σου είναι και δικό μας. Και αυτός βρήκε κιόλας την Ισπανίδα παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Προκάτ σχέση ο Ρονάλντο με την Σάικ