ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

 

Να το αναγνωρίσουμε. Η κυρία Ελεονώρα Μελέτη, άσχετο αν μετράει ή, όχι στη δουλειά της, είναι ένα πρόσωπο της εγχώριας showbiz που προκαλεί το ενδιαφέρον, την περιέργεια και εκτός γηπέδου, θέλω να πω και εκτός τηλεόρασης. Περισσότερα πράγματα γράφονται για τα ερωτικά της παρά για τη δουλειά της, τις εκπομπές της.

Αυτό, κατά δήλωσιν της ίδιας της παρουσιάστριας, δεν της είναι καθόλου ευχάριστο. Που σημαίνει ότι εκείνη δεν δίνει δικαιώματα, όπως κάποιες άλλες του συναφιού της. Μ' αυτόν βγήκα, μ' εκείνον πήγα για καφέ, στη παρέα μας ήταν και ο έτσι. Όχι, τέτοια πράγματα δεν κάνει το κορίτσι.

Γι' αυτό, πάντα κατά δήλωσίν της, η κυρία Μελέτη θεωρεί ότι είναι άδικο να της χρεώνουν γκόμενους, πότε τον έναν, πότε τον άλλον, και να γράφουν πράγματα που την στεναχωρούν, τέλος πάντων που έχουν σχέση με την προσωπική της ζωή.

Δεν καταλαβαίνω, λέει η λαοπρόβλητη και πολυφωτογραφημένη Ελεονώρα Μελέτη γιατί θα πρέπει να εξηγώ με ποιον κάνω παρέα, ποιον, ποια συναντώ, είναι άδικο. Όπως πολλοί είναι εκείνοι που δεν καταβαίνουν γιατί τα μήντια ψάχνονται ποιος σήμερα είναι ο αγαπημένος της συγκεκριμένης κυρίας.

Ο 37χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης; Όχι, λέει η ίδια, αυτός είναι φίλος όχι ερωτικός σύντροφος. Ο 31χρονος Ουρουγουανός μπασκετμπωλίστας του Παναθηναϊκού Εστεμπάν Μπατίστα, ύψος 2μ. 08; Δεν λέω, δεν λέω πλέον τίποτα προσωπικό μου, ξεκαθαρίζει το κορίτσι.

Κι όμως, κάποιοι παπαράτσι επιμένουν ότι η Μελέτη έχει αδυναμία στις γνωριμίες με μπασκετμπωλίστες και αναφέρουν τον πρώην του Παναθηναϊκού Σέρβο Μάρκο Κέσελ. Τελικά είναι σίγουρο. Ο κόσμος που τον εκφράζουν τα ΜΜΕ δεν σέβεται την ιδιωτικότητα των διασήμων, ακόμα κι αυτών κατηγορίας Μελέτη.

Διαβάστε ακόμα:

Ντιμίτροβα η Μαρία Συνατσάκη