ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...

 

Αυτό λέγεται πρόοδος. Όταν οι δημοσιογράφοι, αντί να κυνηγάνε την Ελένη Μενεγάκη,έχουν πάρει από πίσω τον Γιάννη Βαρουφάκη. Ποια είναι, ρε, η Ελένη Μενεγάκη; Εννοώ ότι με τη δουλειά της το κορίτσι είναι αδύνατο να επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Σιγά. Καμμία σχέση με τον Βαρουφάκη, που είναι ο υπουργός οικονομικών.

Μάλιστα, κυρίες και κύριοι. Από τον Βαρουφάκη κι όχι από την Μενεγάκη εξαρτάται το Σήμερα και το Αύριο μας. Της οικογένειάς μας, των παιδιών μας. Κατόπιν τούτου θεωρώ δικαιολογημένο οι παπαράτσι να κυνηγάνε τον Βαρουφάκη, ακόμα κι αν πάει θέατρο. Όχι, δεν είναι μια προσωπική στιγμή του. Είναι μια στιγμή που μας ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες.

Το παραδέχθηκε, άλλωστε, ο ίδιος ο υπουργός που πήγε θέατρο συνοδευόμενος από την γυναίκα του. «Είδα το έργο Ευτυχισμένες Ημέρες του Σάμουελ Μπέκετ και το είχα ανάγκη γιατί πέρασα ευτυχισμένα, μετά την πίεση των ημερών στο Eurogroup. Πήρες χαμπάρι;

Γι' αυτό σου μιλάω περί προόδου. Κανένα όφελος αν η Ελένη Μενεγάκη πήγε διακοπές ή, για shopping, είναι ή, όχι έγκυος. Αν, όμως, ο Βαρουφάκης ρηλαξάρει στο θέατρο μας ενδιαφέρει, όπως αν ένοιωθε ευτυχής στην περίπτωση που ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης η σύζυγός του. Ψυχολογικά θα ήταν ανεβασμένος και θα είχε καλύτερα αποτελέσματα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

Θα πουλήσει τη γέννα της η Μενεγάκη;