ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ LIFTING Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

Έτσι ήταν ο Ρώσος εξουσιαστής Βλαντιμίρ Πούτιν BEFORE, έτσι είναι AFTER της χειρουργικής αισθητικής βελτίωσης που έκανε στο πρόσωπό του. Δημοσιεύουν τις φωτογραφίες του σύγχρονου τσάρου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ και είναι ολοφάνερο ότι το φυσιολογικό του πρόσωπο έχει γίνει μια μάσκα προσώπου. Ξευτύλα ο κύριος.

Δεν απέφυγε το λίφτινγκ και ο Πούτιν, όπως ο Καραγκιόζης Σύλβιο Μπερλουσκόνι, που θέλει να σταματήσει τον... χρόνο, να αντιμετωπίσει με τη βοήθεια του πλαστικού τη φθορά του χρόνου. Επειδή έτσι θαρρεί πως η δημόσια εικόνα του παραμένει ίδια, ότι συνεχίζει να 'ναι δυνατός, ζωτικός, νεανικός, γαμιάς.

Δεν είναι η λατρεία της αιώνιας νεότητας, σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους φιλόσοφους. Είναι η αγωνία της εξουσίας. Είναι η επιθυμία να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους. Ένας γέρος, ένας ηλικιωμένος εκπροσωπεί το παληό, το ξεπερασμένο, το αδύναμο. Γι' αυτό, λοιπόν, για να εκπέμπει ισχύ ο κυβερνήτης, ο ηγεμόνας «βάζει» ένα... προσωπείο στο πρόσωπό του.

Με το μαγικό ραβδί του ο πλαστικός και τις αριστοτεχνικές τομές κάνει αόρατες ή, πολύ μικρές τις ουλές του προσώπου, «σιδερώνει» τα σημεία ανάμεσα στα μάτια και τα φρύδια, τη μύτη και τα μάγουλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο το μέλλον του γάμου Βαρουφάκη με Σύριζα