Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ ΙΡΙΝΑΣ!

 

Μέσα σ' ένα βραδυνό φόρεμα ακραία προκλητικό εμφανίστηκε η γνωστή Ιρίνα Σάικ στο πάρτυ του περιοδικού Vanity Fair με την ευκαιρία της γιορτής για τα Όσκαρ. Όχι, θα χάσει την ευκαιρία η κυρία που γι' αυτήν δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνον να παίζει στα διεθνή μήντια η σεξουαλικότητά της. Και ο αφελής Έλλην life-styler δημοσιογράφος δήθεν πονηρός, δήθεν χιουμορίστας έκανε το σχόλιο της μαλακίας του. Ε, ρε, Κριστιάνο, τι έχασες...

Να είμαστε μέσα στα πράγματα, όχι εκτός τόπου και χρόνου. Όχι να μη ξέρουμε τι γίνεται. Ας δεχθούμε ότι η Ρωσίδα είναι φιλέτο, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στο κρεββάτι. Είναι η μόνη; Για πλάκα και πανεύκολα ένα γύρο να κάνει κάποιος της κλάσεως του Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε άλλες χίλιες σαν την Ιρίνα Σάικ. Πέρα απ' αυτό.

Φαντάρος να ήταν η Ιρίνα Σάικ θα είχε προ πολλού πάρει απολυτήριο από τον Ρονάλντο, που την παρακράτησε, σχεδόν τέσσερα χρόνια της έκανε σέρβις. Με τη σχέση της, δηλαδή, με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, συντηρούσε κι αυτή τη δημοσιότητά της σε υψηλά στάνταρ. Δεν είναι λίγα, είναι πολλά τα τέσσερα τέρμινα για ένα δεσμό τόσο επιφανειακό, ανάμεσα σ' έναν άνδρα και μια γυναίκα που και οι δύο δεν σκέφθηκαν ποτέ να ενωθούν ψυχικά, συναισθηματικά.

Και μόνη βέβαια, εμφανίστηκε στο πάρτυ η σειρήνα Ιρίνα χωρίς εσώρουχα κάτω από την τουαλέτα που κάλυπτε καθέτως το μισό γυμνό κορμί της. Ψάχνει τον επόμενο το κορίτσι, κάποιον γκόμενα αστραφτερό με τα κυβικά του Ροναλντο για να κάνει ένα ακόμα πετυχημένο γύρο διαρκείας δυο-τριών χρόνων τουλάχιστον. Η σειρήνα δεν έφθασε ακόμα στην ηλικία για να ψάχνει σύζυγο, ένα άλλο όχημα αναζητεί για υψηλές πτήσεις πρώτης προβολής με όσο το δυνατόν περισσότερα εξώφυλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Εμπορας ο καλλιτέχνης πουλάει προϊόν