ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

 

Ουρές σου λέει!!! Ο ένας πίσω απ’ τον άλλο, ζητώντας ένα ρόλο σε ταινία πορνό. Η κρίση και η έλλειψη χρημάτων στέλνει τους Έλληνες στο πορνό. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, μια συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών, έχει δεχθεί πάνω από 2.500 βιογραφικά σημειώματα από επίδοξους πρωταγωνιστές. Η συνεχώς αυξανόμενη ανεργία αναγκάζει τους νέους να κάνουν αίτηση για να συμμετάσχουν σε πορνό ταινίες... και οι πιο προικισμένοι βρίσκουν αμέσως δουλειά. Και σεstr8 αλλά και gay ταινίες. Όπως και να 'χει, οι μισθοί είναι ιδιαιτέρως υψηλοί, αφού για το γύρισμα μιας σκηνής ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός αμείβεται με 1.000 ευρώ [Παναγίτσα μου!!!] , ενώ ένας... καταξιωμένος στο χώρο φτάνει τα 3.000 ευρώ [Χριστούλη μου!!!].

Για να καταλάβετε αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ετήσιος τζίρος της βιομηχανίας του σεξ στο Internet έχει φτάσει στο αστρονομικό νούμερο των 100 δισ. δολάριων!!!

Δηλαδή περίπου 81 δισ. ευρώ, αποφέρει κάθε χρόνο η παγκόσμια βιομηχανία πορνό στο Διαδίκτυο, η οποία, απέκτησε τη δική της «γωνιά» στον Παγκόσμιο Ιστό. Το «.xxx» θα είναι σε λίγους μήνες η κατάληξη των domain names εκατομμυρίων πορνογραφικών ιστοσελίδων, όπως αποφάσισε η Διαδικτυακή Εταιρεία Ονοματοδοσίας και Αριθμοδότησης (ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.nikosonline.gr