ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΜΕΤΕΡΩΝ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Όψιμοι επικριτές της ΕΡΤικής ασυδοσίας οι κύριοι συνάδελφοι που βγάζουν ο ένας τα μάτια του άλλου για το ποιος έπαιρνε τα περισσότερα και για το ποιος ήταν καλύτερος δημοσιογράφος. Και ξέρετε γιατί; Γιατί στην ΕΡΤ δεν υπήρξε ποτέ μέτρο ούτε για την ποιότητα ούτε για την ποσότητα του παραγόμενου έργου. Ό,τι θέλει λέει ο καθένας, λοιπόν.

Στ. Θεοδωράκης, Κ. Βαξεβάνης, Κ. Αρβανίτης. Κονταροχτυπιούνται για το ποιος ήταν ο πιο ευνοούμενος στην παλιά ΕΡΤ. Εγώ θα πώ όλοι. Γιατί όλοι μπήκαν στο κατάστημα χωρίς διαγωνισμό.

Άσχετα αν όλοι τους ήταν καλοί στη δουλειά τους. Δεκάδες άλλοι για να μην πω εκατοντάδες, συνάδελφοι ήθελαν κι αυτοί μια ευκαιρία, αλλά δεν τους δόθηκε. ΠΑΝ-ΠΑΝ, Παναγόπουλοι και άλλοι ανειδίκευτοι περί τα τηλεοπτικά, έγιναν ξαφνικά αρμόδιοι αξιολογητές της δουλειάς όλων.

Και όχι μόνο έκαναν τις προσλήψεις, αλλά αποφάσιζαν και για τις αποδοχές. Στον έναν έδιναν 23.000 ευρώ για κάθε ωριαίο επεισόδιο, στον άλλο 20.000 την εβδομάδα, στον παράλλο 3600 μικτά το μήνα και σε όλους τους άλλους κάτω από τα 1000. Μηνιαίως. Μπορεί και να είχαν δίκιο, αλλά με ποια κριτήρια; Γι' αυτά διαπληκτίζονται σήμερα οι παλαιοί εκπομπάρχες, τώρα που είναι έτοιμη να ξαναλειτουργήσει η ΕΡΤ.

Θα χρειαστεί σίγουρα μεγάλη προσοχή και μεγάλη προσπάθεια για να πείσει η κυβέρνηση ότι καλώς πράττει.

Διαβάστε ακόμα:

Η αρρώστεια του τηλεπρουσιαστή