ΤΙ ΕΚΡΥΨΕ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΗ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Αυτό είναι μπομπάτο θέμα. Η γνωστή και τρισχαριτωμένη αλλά αδικημένη ακόμα από τις χαμηλές θεαματικότητες τηλεπαρουσιάστρια κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε στην εκπομπή της ότι είχε σχέση με αθλητή. Μιλάμε για βόμβα. Κι έτσι παρουσίασαν την «αποκάλυψη» τα σοβαρά μήντια. Δικαιολογημένα. Μόνον που δεν τα είπε όλα η δροσερή και με σεξ απήλ τηλεπερσόνα.

Κατ' αρχήν, αποκλείεται να λέει ψέματα. Ό, τι δηλαδή, αμόλυσε μια συνταρακτική «αποκάλυψη» η κυρία Σπυροπούλου ποντάροντας ότι τα σοβαρά μέσα θα τσιμπήσουν και θα ασχοληθούν πάλι μαζύ της. Όχι, δηλαδή, να πετάει κάθε μέρα μια παπαριά για το eurogrour ή, τον Βαρουφάκη ο Παπαδημούλης και να τον κάνουν λεζάντα. Δεν είναι πιο πονηρός ο βουλευτής του Σύριζα. Υπάρχει και η Σπυρόπουλου, που κάνει κι αυτή σχόλια, που η ίδια αποτελεί είδηση σ' ό, τι «αποκαλύπτει».

Η μαλακία είναι αυτή να χαρακτηρίζεται «αποκάλυψη» κάτι που κάποιος ισχυρίζεται ο ίδιος, χωρίς να γνωρίζουν αν λέει αλήθεια. Πέρα απ' αυτό. Γιατί να εντυπωσιάζει σε τέτοιο βαθμό η ερωτική σχέση μιας κοπέλλας με αθλητή, που δεν είναι τραβεστί π.χ. Πού, δηλαδή, είναι το περίεργο για να προκαλεί... έκπληξη και να είναι αποκάλυψη. Ακόμα και με αθλήτρια κι όχι αθλητή να είχε σχέση η κυρία Σπυροπούλου τα μήντια όφειλαν να παρουσιάσουν την «είδηση» με χαμηλούς τόνους. Είμαστε στον 21ο αιώνα, μην το ξεχνάμε.

Τέλος πάντων, η κυρία Σπυρόπουλου τελικά είναι πονηρή. Περιέγραψε κάποιες λεπτομέρειες για την καθημερινότητά της στην ερωτική σχέση με τον αθλητή, αλλά... έκρυψε το σπουδαιότερο. Ποιου αθλήματος ήταν ο τυχερός.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πιο ωραίες Ελληνίδες έμειναν εκτός 11άδας