ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΠΕΟ ΠΟΥ... ΚΡΥΦΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Με απογοήτευσε ο Αχιλλέας Μπέος με τη χυδαιότατη επίθεσή του στον Γιώργο Παπανδρέου. Απαράδεκτος ο δήμαρχος Βόλου σ' ένα ολότελα θεατρικό show, που δικαιολογημένα έγινε μπροστά σε μετρημένο στα δάκτυλα κοινό.

Δεν μας έχει καθόλου συνηθίσει σε τέτοια πρόχειρη κατάσταση ο Αχιλλέας Μπέος, ένας υψηλής κλάσεως και τολμηρός showman. Πήγε έξω από το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο Γιωργάκης εντελώς απροετοίμαστος, ένας Μπέος που έψαχνε τις ατάκες του. Που επαναλάμβανε τα ίδια λόγια σ' ένα ξενέρωτο μονόλογο.

Τον είπε χασισοπότη τον Παπανδρέου ο Μπέος, και απατεώνα, και καταστροφέα της Ελλάδος και κοπρίτες τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού. Καλά, πολύ καλά όλα αυτά, αλλά ήταν ένας Μπέος εκτός φόρμας. Ψεύτικος. Όχι με οργή και θυμό και αγανάκτηση παραμύθι φούρναρης που να πείθει.

Ευτυχώς για τον Μπέο που δεν ξεμύτισε από το ξενοδοχείο ο Γιώργος Παπανδρέου. Να έλεγε κι αυτός τα δικά του, όπως χασικλή τον έβριζε μονότερμα ο Μπέος. Τι θα γινόταν; Θα φαινόταν πόσο ντεφορμέ έκανε το ντου αυτή τη φορά ο δήμαρχος του Βόλου.

Διαβάστε ακόμα:

Κάθε πότε κάνει σεξ η Μενούνος