ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΜΕ ΤΟΠΛΕΣ;

 

Μοστράρουν τη φωτογραφία της με μπικίνι και γράφουν δεν έχει ωραίο σώμα, χωρίς σεξουαλικότητα τα μπούτια της, ότι άρχισε κιόλας να την απειλεί η κυτταρίτιδα. Τέτοια. Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο αποδυτηριάκιας, επειδή το κάθε μούσμουλο της πιάτσας ό, τι θέλει γράφει.

Η κυρία, διότι πρόκειται περί κυρίας, Τζούλια Ρόμπερτς είναι ηθοποιός, όχι τοπ μόντελ. Σπουδαία και πετυχημένη και βραβευμένη ηθοποιός του σινεμά. Δεν ξέρω πόσο μετράει στη σκηνή, στο θέατρο.

Κατά 90% στον κινηματογράφο ο ηθοποιός παίζει με το πρόσωπο. Άλλη η δουλειά στο σανίδι του θεάτρου, όπου ο ηθοποιός και με την κίνησή του, και με τη φωνή του, την πλαστικότητα και το χρώμα της φωνής του φτιάχνει μια αύρα μαγνητισμού μέχρι την πλατεία.

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έχει ωραίο στήθος. Δεν μ' ενδιαφέρει. Όπως λόγω ύψους οι γραμμές του σώματός της δεν είναι ελκυστικές. Μου αρκεί, με ικανοποιεί με το παραπάνω η υποκριτική της στις ταινίες της. Σε ρόλους δραματικούς και κωμικούς. Ανάλαφρους και κάργα σοβαρούς. Με το πρόσωπό της βγάζει όλη τη γκάμα των συναισθημάτων χωρίς να εκβιάζει το ερωτικό σκίρτημα, την απογόητευση, τον ενθουσιασμό, την πίκρα, την ελπίδα.

Δεν κατάλαβα. Επειδή είναι γυναίκα, κι ακόμα νέα, το μοναδικό κριτήριο «αξιολόγησης» δεν μπορεί να είναι όπως αυτό που χαρακτηρίζει τις πουτανίτσες στις παραλίες της Μυκόνου.

Διαβάστε ακόμα:

Η Πάολα για τη χαρά στα σκέλια