ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ-ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!

 

Έχουν πάθει την πλάκα τους παπαράτσι και δημοσιογράφοι με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού. Ένα ζευγάρι 20 χρόνια παντρεμένοι, έχουν κάνει τρία παιδιά και εκτός αυτών υπάρχουν κι άλλα ανομολόγητα που τους συνδέουν. Και κάνουν μαζύ διακοπές! Ενώ έχουν ανακοινώσει δημοσίως και επισήμως ότι έχουν χωρίσει. Και δεν ζουν μαζύ, όπως δύο σύζυγοι, που είναι και γονείς.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Τίποτα δεν συμβαίνει! Δηλαδή; Πράγματι οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν επειδή ήθελαν να είναι μαζύ! Τόσο απλό. Για να δώσουν ένα άλλο, πιο νοηματικό περιεχόμενο στη διαπροσωπική τους σχέση. Τόσο απλό.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Γνωστό αυτό από την εποχή που βγήκαν οι λάσπες. Η συμβίωση είναι η δικτατορία της συμβατικότητας. Η ταφόπλακα κάθε προσπάθειας, κάθε αντίστασης, να παραμείνει καυτή μια σχέση ακόμα και στα άτομα που επιθυμούν να λειτουργούν σαν αληθινοί εραστές.

Καμμία γυναίκα δεν ξέρει τον Πέτρο Κωστόπουλο όσο η Τζένη Μπαλατσινού. Το ίδιο και το αντίστροφο. Δεν είχαν άλλη επιλογή για να... συνεχίσουν όπως θα ήθελαν παρά να...
χωρίσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα έβαλε η Αντζελα με τη λουλουδού του ελέους