ΠΟΙΕΣ ΟΙ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΣΠΑΛΙΑΡΑ

 

Όνομα κι αυτό, Σπαλιάρας, λέει. Δεν θα το ήθελα με τίποτα, λέω για το όνομα, ενώ θα κυκλοφορούσα σαν ο πρώτος γκόμενος της πιάτσας με το κορμί του. Γυμνασμένο, κινηματογραφικό, σεξουαλικό, με καμπύλες κσι γραμμώσεις, αρσενικές. Και από φάτσα λέει το παλληκάρι, και με ύφος ημιάγριο, με σκληρότητα αντρική. Το 'χει το πακέτο.

Ποιος είναι αυτός ο Σπαλιάρας που έκανε γκελ αυτές τις ημέρες στο διαδίχτυο να σου πως την αμαρτία μου δεν ξέρω. Γράφουν ότι ο ίδιος είπε πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες, όμως δεν διάβασα αν είναι ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο. Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα τον είχα ακούσει, παρουσιαστής, όλο και κάπου θα τον είχα δει.

Τελικά, ο κόσμος ψοφάει για χαβαλέ. Ο χαμός έγινε μ' αυτό που δημοσιοποίησε το παλληκάρι σε συνέντευξή του, ότι έχει κάνει σεξ με 4.000 γυναίκες. Κανένας δεν τον πήρε στα σοβαρά. Φοβερό, ε; Όλοι το έριξαν το αστειάκι τους. Είπαμε. Ο κόσμος γεννήθηκε για τζερτζελέ.

Είμαι παιδί του Σπαλιάρα «σχολίασε» ένας. Άλλος να μπουν capital controls στον Σπαλιάρα, όχι πάνω από 60 γυναίκες το μήνα. Τέτοια. Ο ίδιος ο γαμίκος έδωσε συνέχεια και στο ψολοσοβαρό, στο ημοπολιτικοποιημένο απορεί που ασχολούνται μαζύ του σε εποχή οικονομικής κρίσης, ότι τον πέρασαν φαντασμένο, διότι έχουμε συνηθίσει τα ψέματα.

Ο Σπαλιάρας, δηλαδή, πράγματι έφθασε στο νούμερο 4.000; Δεν είναι ρέκορντμαν σαν κόκορας, όμως έχει χρόνια μπροστά του να γίνει, αν λάβεις υπ' όψιν ότι δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 30.

Επειδή η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή να προσθέσω ότι έχουν φάει πόρτα από θηλυκά και οι μεγαλύτεροι καζανόβες και Δον Ζουάν. Άσε τις 4.000 που είπαν «Ναι» στον Σπαλιάρα. Να μας πει τις τρεις που του είπαν «Όχι», τα τρία ονόματα να αποκαλύψει, να ξεχάσει η Ελλάδα τα ζόρια της.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαλατσινού - Κωστόπουλος δεν χώρισαν ποτέ!