ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ DEBATE!

πηγή: Intime
 

Aπόψε γίνεται ο γάμος. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Πανέτοιμος ο παπάς που θα τελέσει το μυστήριο. Και ο κουμπάρος, πανέτοιμος κι αυτός έχει κάνει την προπόνησή του, πώς να αλλάξει τα στεφάνια και το γύρω-γύρω όταν οι άλλοι θα ρίχνουν ρύζι. Πανέτοιμοι κι αυτοί, οι καλεσμένοι, φίλοι και συγγενείς, κουστουμαρισμένοι και τουαλεταρισμένοι, φίνα σενιαρισμένοι. Ο γαμπρός;

Για σκέψου να πιαστεί... ανέτοιμος ο γαμπρός μετά την εκκλησία! Να μην είναι ικανός να κάνει τη δουλειά στην πρώτη νύχτα του γάμου. Και τη δεύτερη νύχτα. Και την τρίτη νύχτα. Και όλες τις νύχτες σαν παντρεμένος. Για σκέψου.

Ναι, αλλά σα γαμπρός δίπλα στη νύφη, την ώρα του μυστηρίου τα πήγε μια χαρά! Τι να το κάνεις, ρε, που απόψε οι πολιτικοί αρχηγοί θα τα πουν μια χαρά στο debate! Κι αύριο, σαν κυβέρνηση και σαν αντιπολίτευση αποδειχθούν ανίκανοι.

Δεν τους ενδιαφέρει, ρε! Η αγωνία τους και το μέγα ενδιαφέρον τους είναι τι εντύπωση θα κάνουν στο debate. Τι θα πουν! Πώς θα τα πουν! Πώς θα κλέψουν την παράσταση με τα λόγια. Το τελευταίο που τους απασχολεί είναι τι θα κάνουν μετά τις εκλογές.

Debate για τον Ολυμπιακός-Πλατανιάς! Φοβερά πράγματα. Αυτό βγαίνει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχουμε, λένε, την Μπάγερν Μονάχου, αλλά... προηγείται το ματς με τον Πλατανιά και πρέπει να προσέχουμε. Μην τυχόν χάσουμε το τρίποντο, όχι στο τσάμπιονς ληγκ από την Μπάγερν, αλλά στο πρωτάθλημα από τον Πλατανιά.

Διαβάστε ακόμα:

Τσιμτσιλή και Μακρυπούλια στο debate!